• Pernigotti Day

  • Szkolenie Monin 8 maja

  • PŁAĆ WYGODNIE

2,5kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Origine MEXIQUE 66% CHD-N66MEX-E4-U70 Cacao Barry
  • 2,5kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Origine MEXIQUE 66% CHD-N66MEX-E4-U70 Cacao Barry
  • 2,5kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Origine MEXIQUE 66% CHD-N66MEX-E4-U70 Cacao Barry
  • 2,5kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Origine MEXIQUE 66% CHD-N66MEX-E4-U70 Cacao Barry
  • 2,5kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Origine MEXIQUE 66% CHD-N66MEX-E4-U70 Cacao Barry

2,5kg Czekolada 66% Origine MEXIQUE CIEMNA CHD-N66MEX-E4-U70 Cacao Barry

CACAOBARRY03
279,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

2,5kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Origine MEXIQUE 66% CHD-N66MEX-E4-U70 Cacao Barry:

Opis: czekolada deserowa o statusie kuwertury wytwarzana z ziarna kakaowego z Meksyku;

charakteryzuje się lekko kwaśnym, mocno kakaowym oraz pikantnym smakiem, wyczuwalne są nuty drzewne oraz lukrecji.

Zawartość kakao minimum 66%

Pochodzenie ziarna kakaowego: meksykańskie ziarna kakaowe, głównie odmiana Forastero

Składniki: miazga kakaowa (Meksyk), cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy

(może zawierać mleko).

Skład:

- kakao: 66%

- mleko: 0%

- tłuszcz: 37%

Płynność: 3/5

Opakowanie: 2,5 kg

Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,

produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny;

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.

Kod produktu: CHD-N66MEX-E4-U70

Wskazówki dotyczące parowania: cynamon, piernik, curry, lukrecja, malina, banan, karmel, orzechy laskowe

Termin przydatności do spożycia:  24 miesiące od daty produkcji

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

wartość energetyczna: 545/2281 kcal/kJ

tłuszcz: 39,0 g

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 23,0 g

węglowodany: 35,0 g

 - w tym cukry: 31,0 g

białko: 7,8 g

sól: 0,02 g

POBIERZ NASZE E-booki:

"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

Szczegóły produktu
CACAOBARRY03
5 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CALLEBAUT64

Marka: CALLEBAUT

op. 600 g MYCRYO NCB-HD706-E0-W44 CALLEBAUT czyste masło kakaowe w postaci bardzo drobnego proszku

Wyjątkowy produkt - masło kakaowe w postaci bardzo drobnego proszku o neutralnym smaku i aromacie. Pozwala na odpowiednie przeprowadzenie procesu temperowania czekolady. Stosowany do tworzenia marynat z dodatkiem przypraw i ziół oraz do przyrządzania potraw - smażenia, pieczenia czy grillowania.

Cena 95,70 zł
Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE
20 innych produktów w tej samej kategorii: