
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Formy płatności
1,5 kg Czekolada BIAŁA Karmelowa GOLD QUINTIN 31% CHW-R118GOLDE6-Z71 Carma:
Opis: biała czekolada o statusie kuwertury, złotej barwie i intensywnym karmelowym smaku;
wytwarzana z użyciem karmelizowanego mleka, czemu zawdzięcza swój wyjątkowy smak i kolor.
Zawartość kakao minimum 31%.
Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, białka mleka, tłuszcz mleczny, odtłuszczone mleko w proszku,
karmelizowany syrop cukrowy, emulgator: lecytyna sojowa.
Skład:
- kakao: 32,6%
- mleko: 25,0%
- tłuszcz: 40,2%
Warunki przechowywania: przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych,
pozbawionych obcych zapachów, wilgotność względna max: 70%,
temperatura składowania 12-20 stopni Celsjusza.
Kod: CHW-R118GOLDE6-Z71
Płynność: 2/3
Opakowanie: 1,5 kg
Zastosowanie: zanurzanie, oblewanie, powłoki, nadzienia, musy
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: CACAOBARRY11
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT67
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowe połączenie białej czekolady z aromatem pomarańczowym o nietuzinkowej i wyrazistej barwie - idealna do barwienia i aromatyzowania. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
Indeks: DEKORPOL795/1
Marka: DEKORPOL
Produkt bezglutenowy i odpowiedni dla wegan.
Indeks: BARIMA233
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: CHOCOVIC04
Marka: CHOCOVIC
Biała czekolada o wysokiej płynności i charakterystycznym mlecznym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
Indeks: CALLEBAUT28
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna w dużym opakowaniu.
Indeks: VALRHONA24
Marka: VALRHONA
Indeks: CALLEBAUT112
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.
Indeks: CALLEBAUT31
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.
Indeks: VALRHONA17
Marka: VALRHONA
Najwyższej jakości biała czekolada 33%.
Indeks: CALLEBAUT118
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka, wanilii i karmelu. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Indeks: CALLEBAUT88
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.
Indeks: CALLEBAUT119
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego, teraz także w małym opakowaniu.
Indeks: CACAOBARRY14
Marka: CACAO BARRY
Czekolada Biała - masa kakaowa minimum 29%.
Indeks: CALLEBAUT80
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka, wanilii i karmelu. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Indeks: CARMA02(1)
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CARMA05
Marka: CALLEBAUT