1,5 kg Czekolada BIAŁA Karmelowa GOLD QUINTIN 31% CHW-R118GOLDE6-Z71 Carma:
Opis: biała czekolada o statusie kuwertury, złotej barwie i intensywnym karmelowym smaku;
wytwarzana z użyciem karmelizowanego mleka, czemu zawdzięcza swój wyjątkowy smak i kolor.
Zawartość kakao minimum 31% (czyste masło kakaowe).
Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, białka mleka, tłuszcz mleczny, odtłuszczone mleko w proszku,
karmelizowany syrop cukrowy, emulgator: lecytyna sojowa.
Skład:
- kakao (masło kakaowe): 32,6%
- mleko: 25,0%
- tłuszcz: 40,2%
Warunki przechowywania: przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych,
pozbawionych obcych zapachów, wilgotność względna max: 70%,
temperatura składowania 12-20 stopni Celsjusza.
Kod: CHW-R118GOLDE6-Z71
Płynność: 2/3
Opakowanie: 1,5 kg
Zastosowanie: zanurzanie, oblewanie, powłoki, nadzienia, musy
POBIERZ NASZE E-booki:
- "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
- "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).