
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1,5 kg Czekolada BIAŁA Karmelowa GOLD QUINTIN 31% CHW-R118GOLDE6-Z71 Carma:
Opis: biała czekolada o statusie kuwertury, złotej barwie i intensywnym karmelowym smaku;
wytwarzana z użyciem karmelizowanego mleka, czemu zawdzięcza swój wyjątkowy smak i kolor.
Zawartość kakao minimum 31%.
Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, białka mleka, tłuszcz mleczny, odtłuszczone mleko w proszku,
karmelizowany syrop cukrowy, emulgator: lecytyna sojowa.
Skład:
- kakao: 32,6%
- mleko: 25,0%
- tłuszcz: 40,2%
Warunki przechowywania: przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych,
pozbawionych obcych zapachów, wilgotność względna max: 70%,
temperatura składowania 12-20 stopni Celsjusza.
Kod: CHW-R118GOLDE6-Z71
Płynność: 2/3
Opakowanie: 1,5 kg
Zastosowanie: zanurzanie, oblewanie, powłoki, nadzienia, musy
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: KITCHENCRAFT27
Marka: Kitchen Kraft
Indeks: DEKORPOL795/1
Marka: DEKORPOL
Produkt bezglutenowy i odpowiedni dla wegan.
Indeks: CARMA05
Marka: CALLEBAUT
Indeks: BARIMA233
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: CALLEBAUT109
Marka: CALLEBAUT
Czekolada biała bez dodatku cukru.
Indeks: CALLEBAUT34
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.
Indeks: LUBECA127
Marka: LUBECA
Biała czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i delikatnej, bursztynowej barwie. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu.
Indeks: CALLEBAUT21
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.
Indeks: CALLEBAUT112
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.
Indeks: VALRHONA24
Marka: VALRHONA
Indeks: CALLEBAUT86
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.
Indeks: CALLEBAUT98
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.
Indeks: LUBECA57
Marka: LUBECA
Produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 10 kg.
Indeks: VALRHONA40
Marka: VALRHONA
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku i statusie kuwertury. Uniwersalna w zastosowaniu - idealna do nadawania smaku, formowania oraz polew.
Indeks: CALLEBAUT31
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.
Indeks: CALLEBAUT119
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego, teraz także w małym opakowaniu.
Indeks: CARMA02(1)
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CACAOBARRY14
Marka: CACAO BARRY
Czekolada Biała - masa kakaowa minimum 29%.
Indeks: CALLEBAUT81
Marka: CALLEBAUT
Kremowa biała czekolada o umiarkowanie słodkim smaku z dominującymi nutami mleka. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.