
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1kg Czekolada BIAŁA w kaletkach BLANC IVOIRE 35% IV12389 Valrhona:
Biała Czekolada (minimum 35% kakao, czyste masło kakaowe).
Produkt Premium (High quality).
Opis: delikatnie słodzona, biała czekolada ujawniająca aromaty ciepłego mleka wzmocnionego delikatnymi nutami wanilii.
Czekolada ma postać kaletek o wyjątkowym kształcie, które łatwo odmierzyć oraz rozpuścić, idealna do wypieków.
Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny ekstrakt waniliowy.
Może zawierać śladowe ilości orzechów, białek jaj, glutenu i orzeszków ziemnych.
Płynność: 2/5
Opakowanie: 1 kg
Kod produktu: IV12389
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie:
- pasty czekoladowe, ganache, trufle, glazury, musy, sosy
Posiada certyfikat koszerności.
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: MARTELLATO11
Marka: MARTELLATO
Indeks: DAWN05(1)
Marka: Dawn
Kawałki czekolady, które doskonale sprawdzają się jako dodatek do różnego rodzaju wypieków. Będą idealnym dodatkiem do babeczek, muffinek, brownie, ciasteczek, drożdżówek czy rogalików.
Indeks: SILIKOMART438
Marka: SILIKOMART
Indeks: CARMA02(1)
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT119
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego, teraz także w małym opakowaniu.
Indeks: CALLEBAUT86
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.
Indeks: CALLEBAUT109
Marka: CALLEBAUT
Czekolada biała bez dodatku cukru.
Indeks: CALLEBAUT112
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.
Indeks: LUBECA57
Marka: LUBECA
Produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 10 kg.
Indeks: VALRHONA40
Marka: VALRHONA
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku i statusie kuwertury. Uniwersalna w zastosowaniu - idealna do nadawania smaku, formowania oraz polew.
Indeks: CALLEBAUT21
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.
Indeks: CALLEBAUT31
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.
Indeks: CALLEBAUT80
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka, wanilii i karmelu. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Indeks: CALLEBAUT34
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.
Indeks: VALRHONA10
Marka: VALRHONA
Najwyższej jakości biała czekolada 35%.
Indeks: CARMA02
Marka: CALLEBAUT