
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
2,5kg Czekolada BIAŁA Organiczna BIO PERU 38% 779 Lubeca:
Niemiecka czekolada bardzo wysokiej jakości o intensywnym mleczno - kremowym smaku z delikatną nutą wanilii.
Produkowana w postaci niedużych pastylek, co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie, serwowanie.
Czekolada organiczna, kuwertura pochodząca z upraw pod ścisłym nadzorem z plantacji BIO w Peru.
Wyróżnia się znakomicie zbilansowanym smakiem, ma doskonałą płynność dzięki wysokiej zawartości masła kakaowego.
Doskonała do wylepiania form i pralin formowanych. Polecana szczególnie dla osób ceniących zdrową żywność.
Czekolada idealnie nadaje się do sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue.
Czekolada Lubeca posiada status kuwertury czekoladowej co oznacza, iż zawiera więcej masła kakaowego (min. 32-39%),
co w połączeniu z obróbką termiczną nadaje to kuwerturze połysk, łagodny i długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczny trzask przy łamaniu.
Smak: intensywny mleczno-kremowy.
Kod produktu: 779 104
Składniki: cukier trzcinowy, masło kakaowe, pełne mleko w proszku.
Zawartość kakao minimum 38% z certyfikowanych upraw ekologicznych. DE OKO-001
Skład:
- kakao: 38,0%
- mleko: 19,0%
- tłuszcz: 43,5%
Płynność: 4/5
Opakowanie: 2,5 kg
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie:
- pasty czekoladowe, ganache, trufle
- glazury
- musy, sosy
Wyprodukowano w Niemczech.
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: NOVACART47(1)
Marka: NOVACART
Indeks: LUBECA51
Marka: LUBECA
PRODUKT Z TERMINEM 18/06/23 Czekolada BIO deserowa 70%
Indeks: FOODCOLOURS88
Marka: FOOD COLOURS
czerwień koszenilowa (E124)
Indeks: CHOCOVIC04
Marka: CHOCOVIC
Biała czekolada o wysokiej płynności i charakterystycznym mlecznym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
Indeks: LUBECA57
Marka: LUBECA
Produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 10 kg.
Indeks: CALLEBAUT119
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego, teraz także w małym opakowaniu.
Indeks: VALRHONA17
Marka: VALRHONA
Najwyższej jakości biała czekolada 33%.
Indeks: CALLEBAUT109
Marka: CALLEBAUT
Czekolada biała bez dodatku cukru.
Indeks: CARMA02(1)
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CACAOBARRY14
Marka: CACAO BARRY
Czekolada Biała - masa kakaowa minimum 29%.
Indeks: CARMA02
Marka: CALLEBAUT
Indeks: VALRHONA10
Marka: VALRHONA
Najwyższej jakości biała czekolada 35%.
Indeks: CHOCOVIC08
Marka: CHOCOVIC
Biała czekolada o wysokiej płynności i charakterystycznym mlecznym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą. Klasyczna biała czekolada z dobrym bilansem tłuszczu mlecznego i cukru.
Indeks: CALLEBAUT80
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka, wanilii i karmelu. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Indeks: VALRHONA40
Marka: VALRHONA
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku i statusie kuwertury. Uniwersalna w zastosowaniu - idealna do nadawania smaku, formowania oraz polew.
Indeks: CALLEBAUT21
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.
Indeks: CALLEBAUT34
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.