Indeks: THERMOHAUSER78
Marka: THERMOHAUSER
Trzepaczka 350 mm ze stali nierdzewnej z metalową rączką 45325 Thermohauser
2,5kg TIRAMISU DESSERT CREME baza kremu o smaku mokka-tiramisu w proszku 2.03876.814 Dawn:
Mieszanka bazowa kremu o smaku mokka-tiramisu.
Opis: kompletna mieszanka w proszku do produkcji deserów i musów o smaku mokka i tiramisu;
mieszanka bazowa do produkcji kremu do deseru tiramisu; bazę należy połączyć z zimnym mlekiem i dokładnie wymieszać;
stosowanie bazy pozwala na skrócenie czasu przygotowania deseru oraz zapewnia powtarzalność produktu;
przygotowany na bazie krem jest gładki, kremowy i aromatyczny, odporny na zamrażanie i rozmrażanie.
Składniki: cukier, odtłuszczone mleko w proszku, uwodorniony tłuszcz roślinny, suszony syrop glukozowy (kukurydziany, pszenny), białka mleka,
emulgator: monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym (E472a), żelatyna (wieprzowa), syrop glukozowy (kukurydziany, pszenny),
modyfikowana skrobia ziemniaczana (E1414), aromat, substancja zagęszczająca: alginian sodu (E401), difosforam tertrasodowy (E450iii), guma guar (E412), karmelizowany syrop cukrowy.
Opakowanie: 2,5 kg (worek)
Opakowanie zbiorcze: 2 x 2,5 kg = 5 kg (karton)
Sposób przygotowania:
- odmierzyć 400 g bazy kremu tiramisu,
- dodać 1000 g zimnego mleka,
- mieszać na wysokich obrotach przez około 3-4 minuty,
- schłodzić.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego.
Kod produktu: 2.03876.814
Producent: Dawn
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1961/463 kJ/kcal
- tłuszcz: 16,8 g
- węglowodany: 66,7 g
- białko: 10,0 g
Indeks: THERMOHAUSER78
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: DAWN14
Marka: Dawn
Indeks: SEMPRE292
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych. Z opakowania otrzymasz ok. 470 porcji po 70 g
Indeks: ZEELANDIA03
Marka: ZEELANDIA
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: EMIX04(1)
Marka: EMIX
Na naleśniki zawsze jest dobra pora! Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowanie zawsze doskonałych naleśników. Lekko słodkie naleśniki będą komponować się zarówno ze słodkimi jak i wytrawnymi dodatkami.
Indeks: BABBI03
Marka: BABBI
Aromat mleczno-śmietankowy w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na gorąco.
Indeks: RÓŻNE293(1)
Marka: SEMPRE
Niezbędna w każdej domowej i profesjonalnej cukierni, zwłaszcza w okresie świątecznym mieszanka do wypieku różnego rodzaju wyrobów piernikowych. Zapewnia zawsze doskonały smak i wyjątkowy aromat twoich ulubionych korzennych wypieków.
Indeks: BABBI02
Marka: BABBI
Aromat serka mascarpone w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: BABBI180
Marka: BABBI
Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania tradycyjnych deserów lodowych - "cassata siciliana", "ricotta stregata", "variegato con fichi caramellati".
Indeks: SEMPRE293
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: MASTERMARTINI98
Marka: Master Martini
Termostabilny cukier do zapiekania w postaci wydłużonych granulek o białej barwie. Idealny do dekoracji powierzchni wypieków. Biała posypka cukrowa do zapiekania.
Indeks: DAWN239
Marka: Dawn
Indeks: DAWN225
Marka: Dawn
Indeks: COMPRITAL296
Marka: COMPRITAL
Produkt w proszku na bazie kakao przeznaczony do produkcji semifreddo i lodów czekoladowych. Dodatek do białej bazy pozwala na uzyskanie smaku mlecznej lub ciemnej czekolady.
Indeks: COMPRITAL21
Marka: COMPRITAL
Produkt do lodów i cukiernictwa na bazie jogurtu naturalnego w proszku. Wyraźny i trwały smak jogurtu naturalnego z przyjemną kwaśną nutą. Idealny do lodów i deserów jogurtowych.
Indeks: SEMPRE290
Marka: SEMPRE
Seria koncentratów spożywczych w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Dodatki smakowe bez dodatku cukru (sacharozy) na bazie naturalnych aromatów i barwników. Przeznaczone do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: DAWN231
Marka: Dawn
Indeks: MIXEX03
Marka: MIX EXPERT
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów bąbelkowych z ulubionymi lodami w środku? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: DAWN238
Marka: Dawn
Indeks: DAWN226
Marka: Dawn
Indeks: DAWN14
Marka: Dawn