2,5kg Czekolada 60,1% CIEMNA 60-40-38NV-554 Callebaut

CALLEBAUT01(1)

Producent: Callebaut

Nowy produkt

1 Sztuka

Uwaga: Ostatnie sztuki!

115,40 zł brutto.

115,40 zł za op.

Udostępnij: 

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 11 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 11 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 1,10 zł.


2,5kg Czekolada 60,1% CIEMNA 60-40-38NV-554 Callebaut:

Intensywnie kakaowa, lekko gorzka z nutami owocowymi.

Opis: czekolada ciemna/deserowa/gorzka o statusie kuwertury;

ma bardzo intensywny i zrównoważony smak czekolady, z lekką goryczą oraz nutami owocowymi;

czekolada o wysokiej płynności w postaci niedużych kaletek/pastylek.

Zawartość kakao minimum 60,1%.

Pochodzenie ziarna kakaowego: mieszanka ziaren kakaowych z Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.

Składniki: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.

Skład:

- kakao: 60,1%

- mleko: 0%

- tłuszcz: 39,4%

Płynność: 4/5

Opakowanie: 2,5 kg (produkt konfekcjonowany z opakowania 10 kg)

 

Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,

produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny;

 

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.

 

Kod produktu: 60-40-38NV-554

 

Wskazówki dotyczące parowania: piernik, różowy pieprz, pomarańcza, rabarbar, mandarynka, pistacja, mascarpone, kawa, róża.

Termin przydatności do spożycia:  24 miesiące od daty produkcji

 

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

wartość energetyczna: 586/2435 kcal/kJ

tłuszcz: 40,0 g

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25,0 g

węglowodany: 45,0 g

 - w tym cukry: 40,0 g

białko: 5,2 g

sól: 0,01 g

POBIERZ NASZE E-booki:

"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

2,5kg Czekolada 60,1% CIEMNA 60-40-38NV-554 Callebaut

2,5kg Czekolada 60,1% CIEMNA 60-40-38NV-554 Callebaut

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry