2,5kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Ghana 60% 727 Lubeca
  • 2,5kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Ghana 60% 727 Lubeca
  • 2,5kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Ghana 60% 727 Lubeca
  • 2,5kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Ghana 60% 727 Lubeca

2,5kg Czekolada 60% Ghana CIEMNA 727 Lubeca

LUBECA20
172,40 zł
Brutto

68,96 zł / 1 kg

Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

2,5kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Ghana 60% 727 Lubeca:

Opis: czekolada ciemna/deserowa o statusie kuwertury, produkowana w Niemczech; 

charakteryzuje ją intensywny smak ziarna kakaowego pochodzącego z Ghany.

Czekolada ma bardzo delikatną konsystencję; produkowana jest w postaci niewielkich kaletek/pastylek,

co ułatwia pracę z czekoladą.

Zawartość kakao minimum 60%

Pochodzenie ziarna kakaowego: ziarno z Ghany

Składniki: cukier, miazga kakaowa, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy;

może zawierać śladowe ilości orzechów laskowych, innych orzechów i mleka.

Opakowanie: 2,5 kg (konfekcja z opakowania zbiorczego 10 kg)

Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,

produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny, fontanny czekoladowe, fondue, gorąca czekolada;

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.

Kod produktu: 727

Termin przydatności do spożycia: 12 miesiący od daty produkcji

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

wartość energetyczna: 586/2435 kcal/kJ

tłuszcz: 40,0 g

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25,0 g

węglowodany: 45,0 g

 - w tym cukry: 40,0 g

białko: 5,2 g

sól: 0,01 g

JAK PRZYGOTOWAĆ PITNĄ CZEKOLADĘ Z KALETEK

POBIERZ RECEPTURY >>>> 

Receptury na pitną czekoladę w kubku

POBIERZ NASZE E-booki:

"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

Szczegóły produktu
LUBECA20
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: DANTOM02

Marka: DANTOM

100 szt. dł. 46 x szer. 21.5 cm TRANSPARENTNE RĘKAWY CUKIERNICZE 18'' DANTOM jednorazowe worki do szprycowania - grubość 72 μm

Wytrzymałe i antypoślizgowe rękawy cukiernicze jednorazowego użytku o szerokim zastosowaniu w cukiernictwie i gastronomii.

Cena 78,00 zł

0,78 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE