
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1,5 kg Czekolada BIAŁA WHITE NUIT BLANCHE 37% CHW-N153NUBLE6-Z71 Carma:
Opis: ciemna/deserowa szwajcarska czekolada o statusie kuwertury;
charakteryzuje się intensywnym, ciemnym kolorem oraz mocno kakaowym smakiem
z nutami prażonego ziarna kakaowego i łagodnym zakończeniem;
czekolada o obniżonej zawartości cukru.
Zawartość kakao minimum: 83%.
Składniki: miazga kakaowa, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, cukier, tłuszcz kakaowy,
emulgator: lecytyna sojowa, aromat naturalny waniliowy.
Skład:
- kakao: 83,0%
- mleko: 0,0%
- tłuszcz: 44,4%
Warunki przechowywania: przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych,
pozbawionych obcych zapachów, wilgotność względna max: 70%,
temperatura składowania 12-20 stopni Celsjusza.
Kod: CHD-N199BLZAE6-Z71
Płynność: 2/3
Opakowanie: 1,5 kg
Zastosowanie: oblewanie, zanurzanie, powłoki, nadzienia, musy
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: CULPITT14
Marka: CULPITT
Przeznaczone do kontaktu z żywnością druciki florystyczne do mocowania kwiatów cukrowych w dekorowanej powierzchni.
Indeks: VANHOUTEN01
Marka: VAN HOUTEN
Wyjątkowo uniwersalny produkt o wszechstronnym zastosowaniu - czekolada w płynie - która doskonale sprawdzi się nie tylko jako baza do gorących i mrożonych napojów. Czekolada do picia o kremowej konsystencji oraz intensywnie czekoladowym smaku z wyczuwalną słodyczą i nutą mleczną.
Indeks: CARMA05
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT04
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: P%CALLEBAUT17(1)
Marka: CALLEBAUT
PRODUKT Z TERMINEM 26/11/2023 PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Wyjątkowa seria czekolad Origin dla koneserów. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: CALLEBAUT04(1)
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: LUBECA54
Marka: LUBECA
Indeks: CACAOBARRY03(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT84
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak ciemnej czekolady o zrównoważonej słodyczy.
Indeks: BARIMA02
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: P%CARMA03(1)
Marka: CALLEBAUT
PRODUKT Z TERMINEM 4/11/2023 DO SPOŻYCIA
Indeks: CALLEBAUT103
Marka: CALLEBAUT
Czekolada ze stewią
Indeks: BARIMA01
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: LUBECA15
Marka: LUBECA
Indeks: CALLEBAUT45
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT17
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.