
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1,5 kg Czekolada BIAŁA WHITE NUIT BLANCHE 37% CHW-N153NUBLE6-Z71 Carma:
Opis: ciemna/deserowa szwajcarska czekolada o statusie kuwertury;
charakteryzuje się intensywnym, ciemnym kolorem oraz mocno kakaowym smakiem
z nutami prażonego ziarna kakaowego i łagodnym zakończeniem;
czekolada o obniżonej zawartości cukru.
Zawartość kakao minimum: 83%.
Składniki: miazga kakaowa, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, cukier, tłuszcz kakaowy,
emulgator: lecytyna sojowa, aromat naturalny waniliowy.
Skład:
- kakao: 83,0%
- mleko: 0,0%
- tłuszcz: 44,4%
Warunki przechowywania: przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych,
pozbawionych obcych zapachów, wilgotność względna max: 70%,
temperatura składowania 12-20 stopni Celsjusza.
Kod: CHD-N199BLZAE6-Z71
Płynność: 2/3
Opakowanie: 1,5 kg
Zastosowanie: oblewanie, zanurzanie, powłoki, nadzienia, musy
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: CALLEBAUT04
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CULPITT13
Marka: CULPITT
Przeznaczone do kontaktu z żywnością druciki florystyczne do mocowania kwiatów cukrowych w dekorowanej powierzchni.
Indeks: CALLEBAUT81
Marka: CALLEBAUT
Kremowa biała czekolada o umiarkowanie słodkim smaku z dominującymi nutami mleka. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Indeks: CALLEBAUT126
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z bez dodatku cukru - wyprodukowana przy użyciu maltitolu (słodzika) zamiast cukru. ulotka do pobrania
Indeks: CALLEBAUT03
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o bardzo intensywnym smaku z mocnymi nutami prażonego ziarna kakao oraz lekkimi nutami owoców. Obniżona zawartość cukru i kremowa konsystencja. Doskonała do nadawania intensywnego smaku.
Indeks: CALLEBAUT52
Marka: CALLEBAUT
Czekolada ciemna bez dodatku cukru.
Indeks: VALRHONA23
Marka: VALRHONA
Indeks: VALRHONA18
Marka: VALRHONA
Indeks: SICAO08(1)
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CACAOBARRY04
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT45
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT04(1)
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: VALRHONA22
Marka: VALRHONA
Indeks: PERNIGOTTI173
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: CALLEBAUT01
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z dominującymi nutami kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Uniwersalna płynność czekolady czyni ją wszechstronną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CCACAOBARRY01
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CACAOBARRY06
Marka: CACAO BARRY