Indeks: CULPITT12
Marka: CULPITT
20 szt. DRUCIKI FLORYSTYCZNE 1381W ROZMIAR 18 CULPITT druciki do kwiatów cukrowych dł. 36 cm
Przeznaczone do kontaktu z żywnością druciki florystyczne do mocowania kwiatów cukrowych w dekorowanej powierzchni.
1,5 kg Czekolada BIAŁA WHITE NUIT BLANCHE 37% CHW-N153NUBLE6-Z71 Carma:
Opis: ciemna/deserowa szwajcarska czekolada o statusie kuwertury;
charakteryzuje się intensywnym, ciemnym kolorem oraz mocno kakaowym smakiem
z nutami prażonego ziarna kakaowego i łagodnym zakończeniem;
czekolada o obniżonej zawartości cukru.
Zawartość kakao minimum: 83%.
Składniki: miazga kakaowa, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, cukier, tłuszcz kakaowy,
emulgator: lecytyna sojowa, aromat naturalny waniliowy.
Skład:
- kakao: 83,0%
- mleko: 0,0%
- tłuszcz: 44,4%
Warunki przechowywania: przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych,
pozbawionych obcych zapachów, wilgotność względna max: 70%,
temperatura składowania 12-20 stopni Celsjusza.
Kod: CHD-N199BLZAE6-Z71
Płynność: 2/3
Opakowanie: 1,5 kg
Zastosowanie: oblewanie, zanurzanie, powłoki, nadzienia, musy
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: CULPITT12
Marka: CULPITT
Przeznaczone do kontaktu z żywnością druciki florystyczne do mocowania kwiatów cukrowych w dekorowanej powierzchni.
Indeks: CACAOBARRY06
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CARMA05
Marka: CALLEBAUT
Indeks: BARIMA525
Marka: BARBARA LUIJCKX
Barwnik w sprayu dający efekt jedwabistego zamszu na powierzchni ciast, tortów i monoporcji. Barwnik na bazie masła kakaowego - nie zawiera bieli tytanowej (E171).
Indeks: CACAOBARRY03(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT01(1)
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z dominującymi nutami kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Uniwersalna płynność czekolady czyni ją wszechstronną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT95
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: VALRHONA23
Marka: VALRHONA
Indeks: LUBECA54
Marka: LUBECA
Indeks: VALRHONA08
Marka: VALRHONA
Czekolada w jakości premium - wytwarzana z wyselekcjonowanych ziaren kakao z Abinao. Wyjątkowy, intensywny smak z wyczuwalną goryczą oraz nutami surowego kakao. Stworzona dla prawdziwych smakoszy.
Indeks: CALLEBAUT52
Marka: CALLEBAUT
Czekolada ciemna bez dodatku cukru.
Indeks: CACAOBARRY36
Marka: CACAO BARRY
EVOCAO™ WHOLEFRUIT CHOCOLATE - to nowy rodzaj czekolady wykonanej w całości z czystego owocu kakaowca. Wyjątkowy profil aromatyczny - naturalna kwasowość i nuty tropikalnych owoców. Czekolada ujawnia wszystkie smaki i naturalną świeżość owoców kakaowca.
Indeks: BARIMA01
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: CACAOBARRY04(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT04
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT96
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak ciemnej czekolady o zrównoważonej słodyczy. (produkt konfekcjonowany)
Indeks: CACAOBARRY04
Marka: CACAO BARRY
Indeks: VALRHONA18
Marka: VALRHONA
Indeks: VALRHONA22
Marka: VALRHONA
Indeks: CACAOBARRY05
Marka: CACAO BARRY
Ekologiczna kuwertura deserowa
Indeks: CACAOBARRY36(1)
Marka: CACAO BARRY
EVOCAO™ WHOLEFRUIT CHOCOLATE - to nowy rodzaj czekolady wykonanej w całości z czystego owocu kakaowca. Wyjątkowy profil aromatyczny - naturalna kwasowość i nuty tropikalnych owoców. Czekolada ujawnia wszystkie smaki i naturalną świeżość owoców kakaowca.