
Indeks: FOODCOLOURS103
Marka: FOOD COLOURS
35g Barwnik FIOLETOWY spożywczy w ŻELU WSG-040 Food Colours
Produkt bezglutenowy.
39,14 zł / 100 g
Połączenie ciemnej czekolady z pastą z prażonych orzechów.
5kg Czekolada DESEROWA GIANDUJA w bloku GIA-D2-141 70% Callebaut:
Kremowe połączenie ciemnej czekolady i pasty ze średnio wyprażonych orzechów laskowych.
Połączenie 70% ciemnej czekolady i 30% lekko prażonych orzechów laskowych.
Krem jest mieszany, konszowany i temperowany przez specjalistę,
dzięki temu ma zbilansowany smak oraz delikatną, jednorodną konsystencję.
Opis: półtwardy krem z deserowej czekolady z orzechami laskowymi (Gianduja) w bloku.
(Opakowanie zbiorcze to 25 kg (5 x 5kg), czekolada jest konfekcjonowana
na pojedyncze bloki po 5 kg, sprzedawana jest bez oryginalnego opakowania).
Produkt do użytku profesjonalnego.
Składniki: cukier, orzechy laskowe, masa kakaowa, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa.
Skład: orzechy laskowe: 30%
Opakowanie: Blok 5 Kg (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 25 kg)
Zastosowanie: nadzienia, praliny
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: GIA-D2-141
Indeks: FOODCOLOURS103
Marka: FOOD COLOURS
Produkt bezglutenowy.
Indeks: SILIKOMART566
Marka: SILIKOMART
Forma do tworzenia klasycznych oraz nadziewanych pralin w kształcie zaoblonego kwadratu. Wykonana z innowacyjnego materiału, który zapewnia wyjątkową trwałość i niezawodność podczas użytkowania.
Indeks: CALLEBAUT06
Marka: CALLEBAUT
Mleczna czekolada o intensywnym smaku kakao oraz obniżonej zawartości cukru. Uniwersalna płynność sprawia, że czekolada doskonale sprawdza się w różnorodnych zastosowaniach. Silny smak doskonale łączy się z kwaśnymi owocami.
Indeks: FOODCOLOURS104
Marka: FOOD COLOURS
Produkt bezglutenowy.
Połączenie ciemnej czekolady z pastą z prażonych orzechów.