
Indeks: NOVACART10
Marka: NOVACART
FORMA PM 200 NOVACART 200 x 65 x h 50 mm prostokątna forma tekturowa z powłoką zabezpieczającą
1,00 zł / 1 szt.
Połączenie ciemnej czekolady z pastą z prażonych orzechów.
5kg Czekolada DESEROWA GIANDUJA w bloku GIA-D2-141 70% Callebaut:
Kremowe połączenie ciemnej czekolady i pasty ze średnio wyprażonych orzechów laskowych.
Połączenie 70% ciemnej czekolady i 30% lekko prażonych orzechów laskowych.
Krem jest mieszany, konszowany i temperowany przez specjalistę,
dzięki temu ma zbilansowany smak oraz delikatną, jednorodną konsystencję.
Opis: półtwardy krem z deserowej czekolady z orzechami laskowymi (Gianduja) w bloku.
(Opakowanie zbiorcze to 25 kg (5 x 5kg), czekolada jest konfekcjonowana
na pojedyncze bloki po 5 kg, sprzedawana jest bez oryginalnego opakowania).
Produkt do użytku profesjonalnego.
Składniki: cukier, orzechy laskowe, masa kakaowa, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa.
Skład: orzechy laskowe: 30%
Opakowanie: Blok 5 Kg (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 25 kg)
Zastosowanie: nadzienia, praliny
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.
Kod produktu: GIA-D2-141
Indeks: NOVACART10
Marka: NOVACART
Indeks: CACAOBARRY16
Marka: CACAO BARRY
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.
Indeks: LIV07
Marka: LIV OPAKOWANIA
Wkładka zapewniająca bezpieczny transport i przechowywanie Twoich dekoracyjnych muffinek i babeczek na każdą zaplanowaną okazję.
Indeks: CALLEBAUT05
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Połączenie ciemnej czekolady z pastą z prażonych orzechów.