Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
1 szt. Pudełko na muffinke białe 9x9x9 z okienkiem
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA w kaletkach NOIR CARAIBE 66% V12387 Valrhona:
Ciemna Czekolada (minimum 66% kakao, czyste masło kakaowe).
Produkt Premium (High quality).
Opis: czekolada wytwarzana z najlepszych ziaren z małych plantacji na wyspach karaibskich.
Aromatyczna z owocowym, lekko słodkim smakiem oraz nutami migdałów i palonej kawy.
Czekolada ma postać kaletek o wyjątkowym kształcie, które łatwo odmierzyć oraz rozpuścić, idealna do wypieków.
Składniki: ziarna kakaowe, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny ekstrakt waniliowy.
Może zawierać śladowe ilości orzechów, białek jaj, glutenu i orzeszków ziemnych.
Płynność: 2/5
Opakowanie: 1 kg
Kod produktu: V12387
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie:
- pasty czekoladowe, ganache, trufle, glazury, musy, sosy
Posiada certyfikat koszerności.
POBIERZ NASZE E-booki:
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Indeks: CALLEBAUT77
Marka: CALLEBAUT
Indeks: PERNIGOTTI14/1
Marka: PERNIGOTTI
Pasta z pistacji pochodzących wyłącznie z basenu Morza Śródziemnego, z barwnikiem pochodzenia roślinnego i szczyptą soli.
Indeks: THERMOHAUSER191
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: CACAOBARRY39
Marka: CACAO BARRY
Bio Botanika by Igor Zaritskyi - ekologiczna ciemna czekolada >>> "energia słońca z Madagaskaru z delikatną goryczką i świeżą kwasowością egzotycznych i ekologicznych roślin".
Indeks: BARIMA45
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: SICAO08(1)
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CCACAOBARRY01
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT04
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT126
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z bez dodatku cukru - wyprodukowana przy użyciu maltitolu (słodzika) zamiast cukru. ulotka do pobrania
Indeks: CACAOBARRY03
Marka: CACAO BARRY
Indeks: BARIMA01
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: CACAOBARRY06
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT01(2)
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z dominującymi nutami kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Uniwersalna płynność czekolady czyni ją wszechstronną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: VALRHONA18
Marka: VALRHONA
Indeks: VALRHONA08
Marka: VALRHONA
Czekolada w jakości premium - wytwarzana z wyselekcjonowanych ziaren kakao z Abinao. Wyjątkowy, intensywny smak z wyczuwalną goryczą oraz nutami surowego kakao. Stworzona dla prawdziwych smakoszy.
Indeks: CACAOBARRY04
Marka: CACAO BARRY
Indeks: BARRYCALLEBAUT74(1)
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CACAOBARRY36(1)
Marka: CACAO BARRY
EVOCAO™ WHOLEFRUIT CHOCOLATE - to nowy rodzaj czekolady wykonanej w całości z czystego owocu kakaowca. Wyjątkowy profil aromatyczny - naturalna kwasowość i nuty tropikalnych owoców. Czekolada ujawnia wszystkie smaki i naturalną świeżość owoców kakaowca.