
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Formy płatności
Finest Belgian Dark Chocolate to uniwersalna ciemna czekolada o wyjątkowym smaku z lekką nutą goryczy i owoców. Wszechstronna i uniwersalna w zastosowaniu, doskonale sprawdzi się do różnego rodzaju słodkich kreacji.
RECIPE N°60-40-38 - to klasyczna ciemna czekolada o intensywnym smaku i wszechstronnym zastosowaniu. Wytworzona z całych prażonych ziaren kakao pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru. Wysokiej jakości czekolada o idealnie zbalansowanym smaku i słodyczy o zawartości kakao 60.1%.
Czekolada nie posiada dodatku aromatów i barwników, wszystkie jej wyjątkowe cechy sensoryczne pochodzą prosto z prażonego ziarna kakaowego. Smak czekolady został określony jako intensywnie kakaowy z lekką goryczką i wyczuwalną nutą owocową.
Daj się zaskoczyć intensywnym smakiem czekolady, która pobudza kreatywność do tworzenia wyjątkowych słodkich kreacji. Czekolada charakteryzuje się idealną płynnością (3/5), która czyni ją uniwersalną w zastosowaniu. Użyta w tabliczkach i figurkach czekoladowych zaskakuje satynowym połyskiem i chrupiącą konsystencją. Czekolada sprzedawana jest w postaci niewielki kaletek o średnicy około jednego centymetra, która łatwo się upłynniają. Posiada status kuwertury czekoladowej, ponieważ zawiera więcej masła kakaowego (kuwertura czekoladowa zawiera 32-39% masła kakaowego).
Czekolada sprzedawana w kilogramowych opakowaniach jest konfekcjonowana (rozważana na mniejsze opakowania) z opakowania zbiorczego w odpowiednich warunkach sanitarnych, pakowana w sterylne worki z wielorazowym zamknięciem i etykietą z informacjami o produkcie oraz zgrzewana dla zapewnienia szczelności i sterylności opakowania.
Idealnie sprawdzi się do:
tworzenia wyjątkowych pralin, batonów i tabliczek czekoladowych
tworzenia figurek czekoladowych
kremów, musów i nadzień
wypieków i deserów
oblewania i dekorowania
czekolady na gorąco
oraz wielu innych zastosowań (uniwersalna w zastosowaniu) - płynność czekolady a jej zastosowanie
Składniki: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa (E32@), naturalny aromat waniliowy; może zawierać śladowe ilości mleka, migdałów i orzechów; zawartość kakao minimum 60.1%;
Skład:
kakao: 60.1%
mleko: 0.0%
tłuszcz: 39.4%
Profil smakowy:
Warunki przechowywania: czekoladę należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego i obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania to 12-20°C, optymalna wilgotność względna 70%.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: | |
Wartość energetyczna | 538 kcal |
Tłuszcz | 39.4 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 22.0 g |
Węglowodany | 36.0 g |
w tym cukry | 28.0 g |
Białko | 7.2 g |
Sól | 0.01 g |
Indeks: MIXIT112
Marka: MIXIT
Chrupiące, pełne smaku, aromatu i witamin owoce suszone mrozem, to zdrowa przekąska i idealny dodatek do posiłków i wypieków. Idealnie sprawdzą się również do dekorowania czekolady oraz różnego rodzaju deserów czy monoporcji.
Indeks: FOODCOLOURS269
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: CALLEBAUT99
Marka: CALLEBAUT
Masa cukiernicza na bazie tłuszczu kakaowego.
Indeks: BARRYCALLEBAUT74(1)
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT17
Marka: CALLEBAUT
Indeks: PERNIGOTTI173
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: CALLEBAUT18
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CACAOBARRY05
Marka: CACAO BARRY
Ekologiczna kuwertura deserowa
Indeks: CACAOBARRY30
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT103
Marka: CALLEBAUT
Czekolada ze stewią
Indeks: CALLEBAUT16
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CACAOBARRY04
Marka: CACAO BARRY
Finest Belgian Dark Chocolate to uniwersalna ciemna czekolada o wyjątkowym smaku z lekką nutą goryczy i owoców. Wszechstronna i uniwersalna w zastosowaniu, doskonale sprawdzi się do różnego rodzaju słodkich kreacji.