Indeks: KERRY21
Marka: RAVIFRUIT PULPY KERRY
1kg CYTRYNA przecier owocowy 90% z dodatkiem cukru 10% RAVIFRUIT
1,4 kg SUCRE INVERTIT LIQUIDO cukier inwertowany w płynie 00100214 Sosa:
Cukier inwertowany w płynie.
Opis: cukier (syrop) inwertowany, to produkt hydrolizy sacharozy. Jest to mieszanina cukrów prostych
glukozy i fruktozy. W produkcie stosowany jest jako substancja słodząca oraz utrzymująca wilgoć.
Zastąpienie sacharozy w 10-15% cukrem inwertowanym znacznie poprawia wilgotność produktów
oraz powoduje, że mają delikatniejszą konsystencję.
Stosowany jest również jako substancja zapobiegająca zamarzaniu.
Produkt o płynnej konsystencji.
Opakowanie: 1,4 kg
Kod produktu: 00100214
Składniki: cukier inwertowany.
Właściwości cukru inwertowanego:
- bardzo dobra rozpuszczalność w wodzie,
- powolna krystalizacja,
- niska higroskopijność,
- produkty mają gładszą konsystencję, lepszą teksturę, dłużej zachowują świeżość, wolniej wysychają.
Indeks: KERRY21
Marka: RAVIFRUIT PULPY KERRY
Indeks: PAPILART176
Marka: PapilArt
Indeks: MODECOR496(1)
Marka: MODECOR
Z ColorCioc możesz tworzyć efektowne praliny, tabliczki, dekoracje czekoladowe, a nawet czekoladowe obrazy. Nowa odsłona barwników na bazie masła kakaowego bez dodatku dwutlenku tytanu - E171.
Indeks: BABBI04
Marka: BABBI
Liofilizowany jogurt naturalny z aromatem w postaci proszku o wysokiej stabilności - przeznaczony do lodów i wyrobów cukierniczych. Możliwy do stosowanie w procesie na zimno i na ciepło.
Indeks: BENEO01
Marka: BENEO
Izomalt granulowany o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Doskonały do tworzenia efektownych dekoracji oraz do wyrobu produktów o obniżonej zawartości cukru.
Indeks: LOUISFRANCOIS33
Marka: LOUIS FRANCOIS
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.
Indeks: COMPRITAL162
Marka: COMPRITAL
Cukier prosty otrzymywany w procesie częściowej hydrolizy skrobi - maltodekstryna. Funkcjonalny dodatek spożywczy o zróżnicowanym zastosowaniu (do lodów i cukiernictwa).
Indeks: FOODCOLOURS264
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: RÓŻNE97/2
Do dekoracji pączków na tłusty czwartek i ciast pieczonych na tłuszczu. Nie topi się!
Indeks: SOSA361
Marka: Sosa Ingredients
Czysty izomalt w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Idealnie sprawdzi się do tworzenia różnego rodzaju dekoracji.
Indeks: LOUISFRANCOIS12
Marka: LOUIS FRANCOIS
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.
Indeks: SOSA450
Marka: Sosa Ingredients
Zamiennik dla sacharozy otrzymywany ze skrobii tapioki.