
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1,4 kg SUCRE INVERTIT LIQUIDO cukier inwertowany w płynie 00100214 Sosa:
Cukier inwertowany w płynie.
Opis: cukier (syrop) inwertowany, to produkt hydrolizy sacharozy. Jest to mieszanina cukrów prostych
glukozy i fruktozy. W produkcie stosowany jest jako substancja słodząca oraz utrzymująca wilgoć.
Zastąpienie sacharozy w 10-15% cukrem inwertowanym znacznie poprawia wilgotność produktów
oraz powoduje, że mają delikatniejszą konsystencję.
Stosowany jest również jako substancja zapobiegająca zamarzaniu.
Produkt o płynnej konsystencji.
Opakowanie: 1,4 kg
Kod produktu: 00100214
Składniki: cukier inwertowany.
Właściwości cukru inwertowanego:
- bardzo dobra rozpuszczalność w wodzie,
- powolna krystalizacja,
- niska higroskopijność,
- produkty mają gładszą konsystencję, lepszą teksturę, dłużej zachowują świeżość, wolniej wysychają.
Indeks: DEKORPOL1054
Marka: DEKORPOL
Dekoracyjna posypka - makaroni - to cukrowa posypka o wydłużonym kształcie i błyszczącej powierzchni w metalicznych kolorach.
Indeks: CALLEBAUT21
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.
Indeks: NOVACART48(1)
Marka: NOVACART
Indeks: SOSA302
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA361
Marka: Sosa Ingredients
Czysty izomalt w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Idealnie sprawdzi się do tworzenia różnego rodzaju dekoracji.
Indeks: MODECOR693
Marka: MODECOR
Indeks: BABBI07
Marka: BABBI
Indeks: FOODCOLOURS264
Marka: FOOD COLOURS