Wszystkie bestsellery
  • Formy płatności

    Formy płatności
1kg Czekola1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Origine ALTO EL SOL 65% CHD-P65ALTN-E1-U68 Cacao Barry
  • 1kg Czekola1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Origine ALTO EL SOL 65% CHD-P65ALTN-E1-U68 Cacao Barry
  • 1kg Czekola1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Origine ALTO EL SOL 65% CHD-P65ALTN-E1-U68 Cacao Barry
  • 1kg Czekola1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Origine ALTO EL SOL 65% CHD-P65ALTN-E1-U68 Cacao Barry
  • 1kg Czekola1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Origine ALTO EL SOL 65% CHD-P65ALTN-E1-U68 Cacao Barry
  • 1kg Czekola1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Origine ALTO EL SOL 65% CHD-P65ALTN-E1-U68 Cacao Barry

1kg Czekolada 65% Origine ALTO EL SOL CIEMNA CHD-P65ALTN-E1-U68 Cacao Barry

CACAOBARRY05

Ekologiczna kuwertura deserowa

122,12 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Origine ALTO EL SOL 65% CHD-P65ALTN-E1-U68 Cacao Barry:

Dominująca kwaśność i czerwone owoce nadają tej ciemnej czekoladzie bardzo długotrwały smak.

Opis: w sercu peruwiańskiego parku przyrody plantacja Alto El Sol jest chroniona przez bujne środowisko,

dzięki czemu drzewa kakaowe mają całe swoje bogactwo. Ziarno kakaowca pochodzi z plantacji peruwiańskiej,

a odmiana to Criollo Amazonia (Trinitario). Czekolada kuwertura ekologiczna (masa kakaowa minimum 65%).

Wyczuwalne nuty smakowe: Wanilia, Speculoos, Fasolka tonka, Eukaliptus, Morela, Brzoskwinia,

Mango, Śliwka Mirabelka, Czerwona papryka, Pomidor, Bergamota, Banan, Migdały, Pistacja, Oliwa z oliwek.

Składniki: masa kakaowa Peru eko, cukier trzcinowy eko, tłuszcz kakaowy eko, emulgator: lecytyna sojowa eko,

aromat naturalny waniliowy bourbon eko. Może zawierać mleko. 

Kontrola: CERTISYS BE-BIO-01. NOP Certyfikowane ekologicznie prze Certisys SPRL/BVBA.

Skład: 

- kakao: 65%

- mleko: 0%

- tłuszcz: 37%

Płynność: 3/5

Opakowanie: 1kg

Kod produktu: CHD-P65ALTN-E1-U68

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Zastosowanie:

- pasty czekoladowe, ganache, trufle

- glazury

- musy, sosy

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
Szczegóły produktu
CACAOBARRY05
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii: