Pudełko kartonowe 30/30/25h cm wysokie opakowanie na tort z rączką Sweet Decor
Solidne pudełko na wysoki tort
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Ekologiczna kuwertura deserowa
Opis produktu
Chocolate Plantation od Cacao Barry to seria czekolad wytwarzanych z ziarna kakaowego o wysokim stopniu identyfikowalności pochodzenia. Wyjątkowe czekolady oferujące smaki charakterystyczne dla pojedynczej plantacji. Naturalny i indywidualny smak odzwierciedlający cechy charakterystyczne upraw.
1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Origine ALTO EL SOL 65% CHD-P65ALTN-E1-U68 Cacao Barry:
Dominująca kwaśność i czerwone owoce nadają tej ciemnej czekoladzie bardzo długotrwały smak.
Opis: w sercu peruwiańskiego parku przyrody plantacja Alto El Sol jest chroniona przez bujne środowisko,
dzięki czemu drzewa kakaowe mają całe swoje bogactwo. Ziarno kakaowca pochodzi z plantacji peruwiańskiej,
a odmiana to Criollo Amazonia (Trinitario). Czekolada kuwertura ekologiczna (masa kakaowa minimum 65%).
Wyczuwalne nuty smakowe: Wanilia, Speculoos, Fasolka tonka, Eukaliptus, Morela, Brzoskwinia,
Mango, Śliwka Mirabelka, Czerwona papryka, Pomidor, Bergamota, Banan, Migdały, Pistacja, Oliwa z oliwek.
Składniki: masa kakaowa Peru eko, cukier trzcinowy eko, tłuszcz kakaowy eko, emulgator: lecytyna sojowa eko,
aromat naturalny waniliowy bourbon eko. Może zawierać mleko.
Kontrola: CERTISYS BE-BIO-01. NOP Certyfikowane ekologicznie prze Certisys SPRL/BVBA.
Skład:
- kakao: 65%
- mleko: 0%
- tłuszcz: 37%
Płynność: 3/5
Opakowanie: 1kg
Kod produktu: CHD-P65ALTN-E1-U68
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie:
- pasty czekoladowe, ganache, trufle
- glazury
- musy, sosy
Szczegóły produktu
Pudełko kartonowe 30/30/25h cm wysokie opakowanie na tort z rączką Sweet Decor
Solidne pudełko na wysoki tort
Gama rozpuszczalnych w wodzie barwników spożywczych charakteryzujących się wysoką koncentracją czystej substancji barwiącej. Intensywne barwniki w formie proszku o niskim dozowaniu łatwo rozpuszcza się w płynach i masach. Przeznaczone przede wszystkim do barwienia dekoracji wykonywanych z cukru i izomaltu. Doskonale sprawdzają się do tworzenia kolorowych francuskich makaroników.
Produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego. Tłuszcz kakaowy o neutralnym smaku i zapachu - uniwersalny w zastosowaniu. Wytwarzany w postaci wygodnych do porcjowania i upłynniania pastylek. Wykorzystywany w produkcji cukierniczej oraz przez szefów kuchni do smażenia potraw.
Kawałki czekolady, które doskonale sprawdzają się jako dodatek do różnego rodzaju wypieków. Będą idealnym dodatkiem do babeczek, muffinek, brownie, ciasteczek, drożdżówek czy rogalików.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej