![1kg Czekola1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Origine ALTO EL SOL 65% CHD-P65ALTN-E1-U68 Cacao Barry 1kg Czekola1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Origine ALTO EL SOL 65% CHD-P65ALTN-E1-U68 Cacao Barry](https://www.cukieteria.pl/23475-large_default/1kg-czekolada-65-origine-alto-el-sol-ciemna-chd-p65altn-e1-u68-cacao-barry.jpg)
Indeks: MODECOR407/2
Marka: MODECOR
∅ 30 cm PODKŁAD SREBRNY MODECOR 30618H metalizowany pakowany pojedynczo wysokość ok. 12 mm
Ekologiczna kuwertura deserowa
Chocolate Plantation od Cacao Barry to seria czekolad wytwarzanych z ziarna kakaowego o wysokim stopniu identyfikowalności pochodzenia. Wyjątkowe czekolady oferujące smaki charakterystyczne dla pojedynczej plantacji. Naturalny i indywidualny smak odzwierciedlający cechy charakterystyczne upraw.
1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA Origine ALTO EL SOL 65% CHD-P65ALTN-E1-U68 Cacao Barry:
Dominująca kwaśność i czerwone owoce nadają tej ciemnej czekoladzie bardzo długotrwały smak.
Opis: w sercu peruwiańskiego parku przyrody plantacja Alto El Sol jest chroniona przez bujne środowisko,
dzięki czemu drzewa kakaowe mają całe swoje bogactwo. Ziarno kakaowca pochodzi z plantacji peruwiańskiej,
a odmiana to Criollo Amazonia (Trinitario). Czekolada kuwertura ekologiczna (masa kakaowa minimum 65%).
Wyczuwalne nuty smakowe: Wanilia, Speculoos, Fasolka tonka, Eukaliptus, Morela, Brzoskwinia,
Mango, Śliwka Mirabelka, Czerwona papryka, Pomidor, Bergamota, Banan, Migdały, Pistacja, Oliwa z oliwek.
Składniki: masa kakaowa Peru eko, cukier trzcinowy eko, tłuszcz kakaowy eko, emulgator: lecytyna sojowa eko,
aromat naturalny waniliowy bourbon eko. Może zawierać mleko.
Kontrola: CERTISYS BE-BIO-01. NOP Certyfikowane ekologicznie prze Certisys SPRL/BVBA.
Skład:
- kakao: 65%
- mleko: 0%
- tłuszcz: 37%
Płynność: 3/5
Opakowanie: 1kg
Kod produktu: CHD-P65ALTN-E1-U68
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie:
- pasty czekoladowe, ganache, trufle
- glazury
- musy, sosy
Indeks: MODECOR407/2
Marka: MODECOR
Indeks: CALLEBAUT114
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: LUBECA95
Marka: LUBECA
Wyselekcjonowana czekolada z ziaren pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej. Aksamitna i mleczna w smaku. Polecana do konfekcji czekoladowych takich jak praliny, figurki czekoladowe i dekoracje z czekolady.
Indeks: LUBECA57
Marka: LUBECA
Produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 10 kg.
Indeks: CCACAOBARRY01
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CACAOBARRY01(1)
Marka: CACAO BARRY
Czekolada Excellence 55% od Cacao Barry. Wyjątkowy smak i aksamitna konsystencja. Czekolada w kilogramowym opakowaniu idealnym do użytku domowego.
Indeks: CALLEBAUT17
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: CALLEBAUT125
Marka: CALLEBAUT
NXT™ - czekolady przeznaczone do wszystkich wegańskich, roślinnych i bezmlecznych kreacji - smak przyszłości - czekolady wyprodukowane w całości z roślinnych składników, bez nawet śladowych ilości mleka.
Indeks: CACAOBARRY04(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT96
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak ciemnej czekolady o zrównoważonej słodyczy. (produkt konfekcjonowany)
Indeks: BARIMA628
Marka: BARBARA LUIJCKX
Czekolada deserowa o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Czekolada cukiernicza w postaci drobnych kwadracików. Idealna jako dodatek do lodów, deserów, musów i kremów. Kwadratowa posypka czekoladowa do tortu, posypka czekoladowa do kawy i gorącej czekolady, posypka czekoladowa do dekoracji lodów.
Indeks: CALLEBAUT04
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT84
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o wysokiej zawartości masła kakaowego oraz wysokiej płynności - do stosowania w fontannach czekoladowych. Intensywny smak ciemnej czekolady o zrównoważonej słodyczy.
Indeks: CALLEBAUT95
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: CALLEBAUT124
Marka: CALLEBAUT
NXT™ - czekolady przeznaczone do wszystkich wegańskich, roślinnych i bezmlecznych kreacji - smak przyszłości - czekolady wyprodukowane w całości z roślinnych składników, bez nawet śladowych ilości mleka.
Indeks: CACAOBARRY30
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT03
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o bardzo intensywnym smaku z mocnymi nutami prażonego ziarna kakao oraz lekkimi nutami owoców. Obniżona zawartość cukru i kremowa konsystencja. Doskonała do nadawania intensywnego smaku.
Indeks: CALLEBAUT01(1)
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z dominującymi nutami kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Uniwersalna płynność czekolady czyni ją wszechstronną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: SICAO08(1)
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CHOCOVIC02
Marka: CHOCOVIC
Ciemna czekolada o wysokiej płynności i zrównoważonym słodkim smaku z wyczuwalną goryczką. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
Indeks: BARIMA147
Marka: BARBARA LUIJCKX
Czekolada deserowa o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Ekologiczna kuwertura deserowa