Indeks: MONALISA56
Marka: MONA LISA
650g Drobna Posypka STRZELAJĄCA w mlecznej czekoladzie CHM-PN-6329-EX-999 Mona Lisa
Posypka strzelająca 1 - 6 mm
18,31 zł / 100 g
1kg Czekolada 54,3% CIEMNA/DESEROWA EASYMELT CHD-Q11PL-86A SICAO:
Opis: czekolada deserowa produkowana w kaletkach, które łatwo się rozpuszczają.
Czekolada ma kremową konsystencję, intensywną słodycz i wyczuwalne nuty wanilii.
Kuwertura czekoladowa; zawartość masy kakaowej minimum 54,3%.
Składniki: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy,
emulgator: polirycynooleinian poliglicerolu (E476); może zawierać mleko.
Skład: zawartość kakao 54,3%
Płynność: 3/5
Opakowanie: 1 kg (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 10 kg)
Zastosowanie: fontanny czekoladowe, gorąca czekolada (do picia), polewy, nadzienia, fondue.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,
chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Kod produktu: CHD-Q11PL-86A
POBIERZ NASZE E-booki:
"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią
Indeks: MONALISA56
Marka: MONA LISA
Posypka strzelająca 1 - 6 mm
Indeks: MODECOR1030
Marka: MODECOR
Seria uniwersalnych w zastosowaniu mas cukrowych w pięknych kolorach, które pozwolą na tworzenie wyjątkowych dekoracji Twoich tortów oraz innych wypieków.
Indeks: SILIKOMART169
Marka: SILIKOMART