
450,00 zł / 100 ml
Le Sirop de Monin
Nazwa: Gingerbread Le Sirop de Monin
Smak: pierniczki
Barwa: bursztynowa
Konsystencja: płynna
Opakowanie: 0,7l (700 ml/70cl szklana butelka)
Składniki: cukier, woda, naturalny aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), naturalny aromat cynamonowy, inne aromaty naturalne, barwnik: karmel (E150a), substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202).
Warunki przechowywania:
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1407/337 kJ/kcal
- tłuszcz: 0,0 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,0 g
- węglowodany: 83,6 g
- w tym cukry: 83,5 g
- białko: 0,0 g
- sól: 0,03 g
Indeks: MONIN79
Marka: MONIN
Indeks: MONIN34
Marka: MONIN
Indeks: CHOCOVIC03
Marka: CHOCOVIC
Klasyczna mleczna czekolada o wysokiej płynności i zrównoważonym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
Indeks: LUBECA57
Marka: LUBECA
Kremowa biała czekolada o zrównoważonej słodyczy i wysokiej płynności. Idealna do powlekania draży i glazurowania wyrobów cukierniczych. Biała czekolada łatwo łączy się z barwnikami spożywczymi rozpuszczalnymi w tłuszczu, co pozwala na tworzenie kolorowych pralin i dekoracji czekoladowych.
Indeks: MONIN175
Marka: MONIN
Indeks: CALLEBAUT80
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka, wanilii i karmelu. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.