- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
250g NASIONA SŁONECZNIKA skoncentrowana pasta 100% do lodów i kremów Sempre:
Pasta z nasion słonecznika 100%
Opis: pasta z nasion słonecznika 100% do lodów, wyrobów cukierniczych, deserów, dań.
Masło ma gładką i gęstą konsystencję oraz wysoką zawartość tłuszczu, przez co może się rozwarstwiać w opakowaniu.
Masło należy wymieszać przed każdym użyciem.
Składniki: prażone nasiona słonecznika.
Alergeny: może zawierać orzechy, orzeszki ziemne, mleko i jego pochodne.
Konsystencja: gładka, gęsta, jednolita
Dozowanie: 80-120 g/1 litr mieszanki podstawowej (do produkcji lodów)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 250 g
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
|
Wartość energetyczna |
2289/546 kJ/kcal |
Tłuszcz |
46,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
4,9 g |
Węglowodany |
22,6 g |
w tym cukry |
2,5 g |
Białko |
18,2 g |
Sól |
0,0225 g |
Indeks: SILIKOMART469
Marka: SILIKOMART
300/400 mm Mata perforowana AIR MAT ECLAIR & CHOUX do ptysiów i eklerów 40.113.99.0000 Silikomart
Indeks: DECORELIEF32
Marka: Deco Relif
op. 50 g INTENSE JAUNE CITRON INT11 DECO RELIEF rozpuszczalny w wodzie barwnik spożywczy w proszku - żółty cytrynowy
Gama rozpuszczalnych w wodzie barwników spożywczych charakteryzujących się wysoką koncentracją czystej substancji barwiącej. Intensywne barwniki w formie proszku o niskim dozowaniu łatwo rozpuszcza się w płynach i masach. Przeznaczone przede wszystkim do barwienia dekoracji wykonywanych z cukru i izomaltu. Doskonale sprawdzają się do tworzenia kolorowych...
Indeks: PAPILART139
Marka: PapilArt
5.5 x 9.5 cm PODKŁADKA ZŁOTA PROSTOKĄTNA R9555 PAPILART cienka podkładka pod monoporcje
Indeks: DREIDOPPEL44
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA RÓŻA 25320 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: DREIDOPPEL15
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTAROM CLASSIC PISTACHIO 0782 DREIDOPPEL pistacjowa pasta aromatyzująco-koloryzująca
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: PERNIGOTTI248
Marka: PERNIGOTTI
5.85 kg MARRONI INTERI E A PEZZI 12092401 PERNIGOTTI kandyzowane kasztany jadalne w karmelizowanym syropie
Kandyzowane kasztany jadalne zanurzone w aromatycznym syropie z karmelem - doskonały dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: DREIDOPPEL41
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA MORELA 206 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: CALLEBAUT128
Marka: CALLEBAUT
10 kg CREME DELL'ARTIGIANO BIANCA V00-OH35-ITWNV-T06 CALLEBAUT krem o smaku białej czekolady do nadziewania i glazurowania
Gotowy do użycia krem o smaku białej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Słodki smak białej czekolady z karmelową nutą. Gładka i kremowa konsystencji.
Indeks: BABBI12
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA GIANDUIA 12830 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - prażone orzechy laskowe i kakao
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI112/1
Marka: PERNIGOTTI
250g CREMA FROLLINO PLUS skoncentrowana pasta ciasteczko biszkoptowe Pernigotti
Indeks: DREIDOPPEL27
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA JAMAJKA RUM 219 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: SEMPRE422
Marka: SEMPRE
3.5 kg PASTA MANGO SEMPRE pasta smakowa do lodów owocowych - zawartość owoców - 38%
Pasta mango z 38% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
Indeks: SEMPRE424
Marka: SEMPRE
3.5 kg VARIEGATO WIŚNIA SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania z kandyzowanymi wiśniami
Owocowa pasta variegato z kandyzowanymi wiśniami - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: DREIDOPPEL36
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA IMBIR 455 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: SEMPRE363
Marka: SEMPRE
3 kg PASTA 100% Z ORZECHÓW WŁOSKICH SEMPRE czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: PERNIGOTTI256
Marka: PERNIGOTTI
1kg NOCCIOLA SCURA pasta prażony orzech laskowy 100% do lodów i kremów Pernigotti
Indeks: CALLEBAUT120
Marka: CALLEBAUT
5kg PRA-CLAS-T14 HAZELNUT PRALINE nadzienie pralina orzech laskowy Callebaut
Indeks: SEMPRE344
Marka: SEMPRE
1 kg VARIEGATO CIOCCO COCCO SEMPRE kremowa pasta z białej czekolady z kawałkami orzechów laskowych i wiórkami kokosowymi
Kremowa pasta z białej czekolady z chrupiącymi kawałkami orzechów laskowych i wiórkami kokosowymi. Do przekładania i dekorowania lodów oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI211
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA NOCCIOLA B-FREE 1230124 BABBI krem orzech laskowy bez dodatku cukru o uniwersalnym zastosowaniu
Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI213
Marka: PERNIGOTTI
6 kg MORETTINA SANTO DOMINGO 12093047 PERNIGOTTI gładki krem czekoladowy do przekładania i dekorowania
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: DREIDOPPEL26
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA OWOC CZARNEGO BZU 282 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.