słony karmel - pasta do lodów i wyrobów cukierniczych z serii giubileo experience
  • słony karmel - pasta do lodów i wyrobów cukierniczych z serii giubileo experience

3 kg PASTA CARAMELLO SALATO GIUBILEO PC646P COMPRITAL pasta słony karmel z cukrem trzcinowym i gronowym

COMPRITAL253

Pasta słony karmel z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.

238,20 zł
Brutto

79,40 zł / 1 kg

Stawka VAT: 8.00%

W magazynie: 5

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

"Giubileo Experience to program, dzięki któremu producent lodów zyska możliwość zaproponowania swoim klientom wyjątkowego, absolutnie niepowtarzalnego produktu najwyższej jakości. Z baz całkowicie wyeliminowano emulgatory i tłuszcze roślinne (zarówno utwardzone, jak i rafinowane). Receptury zostały skomponowane z zastosowaniem cukru trzcinowego i cukru gronowego, a także świeżej śmietany i mleka. Za smak odpowiadają składniki najwyższej jakości - dlatego lody wykonane zgodnie z filozofią Giubileo Experience są takie smaczne i doskonałe. Ponadto spełniają wymagania klientów, którzy oczekują produktów o zrozumiałych recepturach, wykonanych z naturalnych składników, powszechnie znanych i postrzeganych jako zdrowe."

"Pasty Giubileo nie zawierają białego cukru. Do niektórych dodaliśmy nierafinowany cukier trzcinowy i cukier gronowy. Pasty nie zawierają także emulgatorów ani żadnych dodatków oprócz naturalnej mączki chleba świętojańskiego."

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

CARAMELLO SALATO GIUBILEO - "pasta o typowym smaku toffi z lekką słoną nutą, przygotowana na bazie zagęszczonego pełnego mleka i karmelizowanego cukru; z cukrem trzcinowym i winogronowym"

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty przeznaczony do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). 

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Składniki: cukier winogronowy, brązowy cukier trzcinowy, skondensowane mleko pełne słodzone, słodzone żółtko jaja kurzego (żółtko jaja kurzego, cukier), karmel, sól, naturalny aromat, skrobia kukurydziana, barwnik: karoteny (E160a); może zawierać orzechy; (wyprodukowano w zakładzie, w którym wykorzystuje się mleko i jego pochodne, a także używa się jaj, soi i orzechów).

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; po zużyciu opakowanie produktu podlega segregacji i jest przeznaczone do recyklingu.

RECEPTURA - DOZOWANIE
PASTA GIUBILEO 70-100 g
MIESZANKA BAZOWA 1000 g

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 1151/275 kJ/kcal
Tłuszcz 1.4 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0.5 g
Węglowodany 61.0 g
w tym cukry 60.0 g
Białko 2.1 g
Błonnik 0.0 g
Sól 2.5 g

Szczegóły produktu
COMPRITAL253
5 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
PC646P
NAZWA HANDLOWA
CARAMELLO SALATO GIUBILEO
MASA NETTO
3.0 kg
OPAKOWANIE
WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ
OPAKOWANIE ZBIORCZE
2 x 3.0 kg - 6.0 kg
RODZAJ
PASTA SMAKOWA
SMAK
SŁONY KARMEL
KONSYSTENCJA
GŁADKA
PRZEZNACZENIE
PÓŁPRODUKT DO LODÓW I CUKIERNICTWA
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE
PRODUKCJA LODÓW | CUKIERNICTWO
DOZOWANIE
70-100 g/l mieszanki bazowej
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
SERIA PRODUKTOWA
GIUBILEO EXPERIENCE
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: COMPRITAL236

Marka: GIUBILEO EXPERIENCE

2.5 kg PASTA AMARETTO GIUBILEO PC650PB COMPRITAL pasta ciasteczka migdałowe z cukrem trzcinowym i gronowym

favorite_border favorite

Pasta Amaretto z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.

Cena 304,25 zł

121,70 zł / 1 kg

OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: COMPRITAL219

Marka: GIUBILEO EXPERIENCE

3 kg PASTA CANNELLA GIUBILEO PC627PB COMPRITAL pasta cynamonowa z cukrem trzcinowym i gronowym

favorite_border favorite

Pasta cynamonowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.

Cena 236,40 zł

78,80 zł / 1 kg

OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: COMPRITAL189

Marka: GIUBILEO EXPERIENCE

3 kg PASTA GIUBILEO VANIGLIA MADAGASCAR PC636PB COMPRITAL pasta waniliowa z cukrem trzcinowym i gronowym

favorite_border favorite

Pasta waniliowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.

Cena 348,30 zł

116,10 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: BABBI127

Marka: BABBI

1.25 kg FRUTTAFRUTTA MARACUJA 11532 BABBI kompletna mieszanka w proszku do lodów owocowych - marakuja

favorite_border favorite

Seria kompletnych mieszanek do produkcji sorbetów i lodów owocowych oraz miękkich lodów z automatu. Gotowe do użycia - produkt wystarczy połączyć w odpowiednich proporcjach z wodą (z ewentualnym dodatkiem świeżych lub mrożonych owoców).

Cena 95,63 zł

76,50 zł / 1 kg

OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: SEMPRE161

Marka: SEMPRE

op. 1 kg Serduszka kolorowe śr. 6-8 mm - walentynkowe konfetti cukrowe - posypka dekoracyjna

favorite_border favorite

Kolorowe serduszka, cukrowe dekorki do walentynkowych słodyczy. Posypka dekoracyjna, która idealnie sprawdzi się do ozdabiania tortów, babeczek, ciasteczek, lizaków i czego tylko zamarzysz! Konfetti cukrowe, to gotowa do użycia posypka do ozdabiania wypieków i deserów. Uwaga! Rzeczywiste kolory posypek cukrowych mogą nieznacznie różnić się od wizualizacji...

Cena 70,50 zł

7,05 zł / 100 g

OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: COMPRITAL219

Marka: GIUBILEO EXPERIENCE

3 kg PASTA CANNELLA GIUBILEO PC627PB COMPRITAL pasta cynamonowa z cukrem trzcinowym i gronowym

favorite_border favorite

Pasta cynamonowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.

Cena 236,40 zł

78,80 zł / 1 kg

OBECNIE BRAK NA STANIE