op. 6 kg Gianduia Pernigotti - pasta cukiernicza z orzechów laskowych i kakao - nr. kat. 12092161C
  • op. 6 kg Gianduia Pernigotti - pasta cukiernicza z orzechów laskowych i kakao - nr. kat. 12092161C
  • op. 6 kg Gianduia Pernigotti - pasta cukiernicza z orzechów laskowych i kakao - nr. kat. 12092161C
  • op. 6 kg Gianduia Pernigotti - pasta cukiernicza z orzechów laskowych i kakao - nr. kat. 12092161C
  • op. 6 kg Gianduia Pernigotti - pasta cukiernicza z orzechów laskowych i kakao - nr. kat. 12092161C

op. 6 kg Gianduia Pernigotti - pasta cukiernicza z orzechów laskowych i kakao - nr. kat. 12092161C

PERNIGOTTI12

Pasta o kremowej konsystencji, intensywnej barwie i autentycznym smaku Gianduia. Pozwala na sporządzanie lodów o smaku kremu orzechowo-czekoladowego. Wysoka zawartość pasty z orzechów laskowych i ciemnego kakao.

1 128,00 zł
Brutto

188,00 zł / 1 kg

Stawka VAT: 23.00%

W magazynie: 7

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

Pasta cukiernicza o smaku kremu z orzechów laskowych i kakao:

Gusti Creme od włoskiego producenta Pernigotti, to seria past smakowych przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Skoncentrowany smak i formuła past pozwala na sporządzanie lodów i wyrobów cukierniczych o autentycznym i wyrafinowanym smaku. Pasty smakowe to gotowe do użycia produkty wysokiej jakości. Idealne do produkcji lodów rzemieślniczych oraz tworzenia wyrobów cukierniczych na najwyższym poziomie. Pasty smakowe charakteryzują się uniwersalnością w zastosowaniu. Przeznaczone są do stosowania w wyrobach mrożonych, (np. lody, semifreddo), wypiekach (np. nadzienia) oraz deserach (np. musy, kremy). Mogą być również stosowane w nadzieniach do pralin i wyrobów czekoladowych.

Ważne informacje i charakterystyka produktu:

Produkt w postaci pasty o skoncentrowanym smaku. Produkt o uniwersalnym zastosowaniu w produkcji cukierniczej. Przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Do produkcji lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Przed użyciem produkt należy dokładnie wymieszać do uzyskania jednolitej konsystencji. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie czystych i suchych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie oraz usunąć z opakowania ewentualne zabrudzenia w postaci pozostałości produktu. Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu.

Pasta Gianduia:

Pasta o kremowej konsystencji, intensywnej barwie i autentycznym smaku Gianduia. Pozwala na sporządzanie lodów o smaku kremu orzechowo-czekoladowego. Wysoka zawartość pasty z orzechów laskowych i ciemnego kakao.

Wykaz składników i alergenów:

Składniki: pasta z orzechów laskowych, cukier, kakao w proszku, olej roślinny (słonecznikowy), emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), aromaty, naturalny aromat waniliowy, sól.

Alergeny: produkt może zawierać soję, mleko, jaja, orzechy arachidowe i pozostałe orzechy, nasiona sezamu oraz ich pochodne.

Warunki przechowywania produktu:

Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła. Do nakładania i dozowania produktu używać wyłącznie czystych i suchych przyborów, przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Przed użyciem produkt należy dokładnie wymieszać. Po każdym użyciu szczelnie zamknąć opakowanie. Opakowanie produktu podlega segregacji. Termin przydatności produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu to 24 miesiące od daty produkcji, zgodnie ze specyfikacją od producenta.

Podstawowa receptura i dozowanie pasty cukierniczej:

Pasta smakowa 70-100 g
Mieszanka bazowa 1000 g

Pasta smakowa - szczegóły produktu:

Rodzaj smakowa pasta cukiernicza
Nazwa handlowa Pasta Gianduia
Numer katalogowy 12092161C
Smak krem z orzechów laskowych i kakao
Barwa ciemno-brązowa
Forma pasta
Masa netto 6.0 kg
Opakowanie jednostkowe wiaderko z tworzywa, folia zabezpieczająca
Opakowanie zbiorcze karton
Ilość w opakowaniu zbiorczym 2 x 6.0 kg - 12.0 kg
Przeznaczenie do użytku profesjonalnego
Zastosowanie do lodów i wyrobów cukierniczych
Producent Pernigotti Maestri Gelatieri Italiani
Dystrybutor Sempre Group
Kraj produkcji wyprodukowano we Włoszech

Przybliżona wartość odżywcza pasty smakowej:

Wartość odżywcza w 100 gramach produktu:
Wartość energetyczna 2396 kJ / 578 kcal
Tłuszcz 44.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 5.5 g
Węglowodany 28.0 g
w tym cukry 24.0 g
Białko 12.0 g
Sól 0.04 g

Oznaczenia produktu i certyfikaty:

Gluten Free (produkt bezglutenowy)

Vegan (produkt wegański)

No palm oil (bez oleju palmowego)

 

 

Szczegóły produktu
PERNIGOTTI12
7 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: PERNIGOTTI49

Marka: PERNIGOTTI

6 kg MORETTINA CLASSIC 12093027 PERNIGOTTI gładki krem z orzechów laskowych i kakao do przekładania

favorite_border favorite

Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 480,00 zł

80,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BABBI98

Marka: BABBI

op. 1 kg Topping Gianduia - 13243 Babbi - polewa dekoracyjna do lodów i deserów - krem z orzechów laskowych i kakao

favorite_border favorite

Topping Gianduia, to doskonały dodatek dekoracyjny do lodów i deserów. Znakomicie podkreśli smak lodów włoskich i jogurtu mrożonego. Urozmaici smak gofrów z bitą śmietaną i naleśników na słodko. Polewa owocowa o uniwersalnym zastosowaniu.

Cena 90,00 zł

90,00 zł / 1 kg

OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: BABBI40

Marka: BABBI

2.5 kg VARIEGATO WAFERINI GIANDUIA 13918 BABBI krem kakaowo-orzechowy z chrupiącymi wafelkami

favorite_border favorite

Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 283,75 zł

113,50 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BABBI17

Marka: BABBI

op. 3 kg Nocciola Roma Babbi - pasta z mocno prażonych orzechów laskowych - nr. kat. 12337

favorite_border favorite

Pasta z mocno prażonych orzechów laskowych. Kremowa konsystencja, intensywna barwa i wyrazisty smak mocno prażonych orzechów.

Cena 438,00 zł

146,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: BABBI12

Marka: BABBI

op. 3 kg GOLOSA GIANDUIA 12830 BABBI - gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - prażone orzechy laskowe i kakao

favorite_border favorite

Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.

Cena 240,00 zł

80,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BABBI144

Marka: BABBI

op. 3 kg GOLOSA KROK GIANDUIA 12387 BABBI - gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami orzechów laskowych i kakao

favorite_border favorite

Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów laskowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.

Cena 301,50 zł

100,50 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BABBI119

Marka: BABBI

op. 3 kg Gianduia Trinacria Babbi - pasta cukiernicza z orzechów laskowych i kakao - bez dodatku cukru - nr. kat. 12389

favorite_border favorite

Pasta cukiernicza bez dodatku cukru. Produkt o intensywnym smaku prażonych orzechów laskowych i kakao. Pozwala na sporządzanie lodów o smaku kremu orzechowo-czekoladowego.

Cena 585,00 zł

195,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: PERNIGOTTI210

Marka: PERNIGOTTI

6 kg MORETTINA NOCCIOLA 12093044 PERNIGOTTI gładki krem z orzechów laskowych do przekładania i dekorowania

favorite_border favorite

Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 552,00 zł

92,00 zł / 1 kg

OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: PERNIGOTTI250

Marka: PERNIGOTTI

op. 2.8 kg Nocciola Scura Pernigotti - pasta z prażonych orzechów laskowych - nr. kat. 12092020

favorite_border favorite

Pasta z prażonych orzechów laskowych. Kremowa konsystencja, intensywna barwa i wyrazisty smak prażonych orzechów. Czysta pasta orzechowa, bez dodatków.

Cena 585,20 zł

209,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CALLEBAUT123

Marka: CALLEBAUT

op. 5 kg Krem z prażonych orzechów laskowych - Callebaut - gładka pasta orzechowa bez dodatków - 100% orzechów

favorite_border favorite

Gładki krem z prażonych orzechów laskowych. Orzechowa pasta cukiernicza bez dodatków. Krem orzechowy do lodów i wyrobów cukierniczych.

Cena 750,00 zł

150,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: COMPRITAL353

Marka: COMPRITAL

op. 2.5 kg Nocciola Scura Gran Sapore Comprital - pasta z prażonych orzechów laskowych - nr. kat. PC521P

favorite_border favorite

Pasta z prażonych orzechów laskowych z Piemontu, posiadających certyfikat IGP (Chronione Oznaczenie Geograficzne). Produkt najwyższej jakości. Kremowa konsystencja, intensywna barwa i wyrazisty smak prażonych orzechów.

Cena 330,75 zł

132,30 zł / 1 kg

OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: COMPRITAL375

Marka: COMPRITAL

op. 0.8 kg Topping Nocciola - polewa do lodów i deserów o smaku orzechów laskowych - Be The Top - Comprital

favorite_border favorite

Topping orzechowy, to doskonały dodatek dekoracyjny do lodów i deserów. Znakomicie podkreśli smak lodów włoskich i jogurtu mrożonego. Urozmaici smak gofrów z bitą śmietaną i naleśników na słodko. Gotowa polewa smakowa o uniwersalnym zastosowaniu.

Cena 66,32 zł

82,90 zł / 1 kg

OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: PERNIGOTTI222

Marka: PERNIGOTTI

4 kg CREMA GIANDUIOTTO 12093515 PERNIGOTTI kremowa pasta z orzechów laskowych i kakao

favorite_border favorite

Kremowa pasta do lodów o klasycznym smaku łączącym orzechy laskowe i kakao w idealnych proporcjach. Przeznaczona to produkcji lodów metodą tradycyjną. Sprawdzi się również podczas produkcji lodów wegańskich oraz różnego rodzaju wyrobów cukierniczych.

Cena 1 612,00 zł

403,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI261

Marka: PERNIGOTTI

5.5 kg MORETTINA PEPITA 12093050 PERNIGOTTI krem do przekładania o smaku gianduia z całymi orzechami laskowymi

favorite_border favorite

Morettina pepita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 803,00 zł

146,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU