
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
12,5 kg Mączka z orzechów laskowych blanszowanych 467 Lubeca:
Opis: drobna mączka wykonana z blanszowanych orzechów laskowych;
przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Składniki: mielone blanszowane orzechy laskowe; może zawierać śladowe ilości migdałów i innych orzechów.
Opakowanie: 12,5 kg
Kod produktu: 467
Producent: Lübecker Marzipan-Fabrik v. Minden & Bruhns GmbH & Co. KG
Wartość odżywcza w 100g produktu: |
|
Wartość energetyczna: |
2576/623 kJ/kcal |
Tłuszcz: W tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
54 g 4,9 g |
Węglowodany: W tym cukry: |
4 g 4 g |
Białko: |
22 g |
Sól |
0 g |
Indeks: LUBECA77
Marka: LUBECA
Orzechowy nugat - czyli pasta pralinowa z orzechów laskowych z całymi orzechami laskowymi - w postaci łatwego do porcjowania bloku. Wyjątkowy słodki smak i aromat prażonych orzechów.
Indeks: PERNIGOTTI256
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: LUBECA78
Marka: LUBECA
Warstwowy nugat - czyli pasta pralinowa z orzechów laskowych ułożona naprzemiennie z pastą pralinową z orzechów laskowych i kakao - w postaci łatwego do porcjowania bloku. Wyjątkowy smak i aromat prażonych orzechów laskowych i kakao.
Indeks: LUBECA45
Marka: LUBECA
Masa percepanowa - wytwarzana ze zmielonych jąder pestek moreli oraz cukru - zamiennik marcepanu podczas produkcji cukierniczej.
Indeks: %LUBECA117(1)(1)
Marka: LUBECA
PRODUKT Z TERMINEM 16/07/23 Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i makaroników
Indeks: BONUS37(2)
Marka: BONUS
BONUS Mąka migdałowa z migdałów USA | HISZPANIA - drobno mielone migdały - doskonałe do wypieku francuskich makaroników. Sprawdzi się również jako zamiennik mąki pszennej podczas przygotowywania różnego rodzaju wypieków.
Indeks: LUBECA118
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i wypieków.
Indeks: LUBECA36
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: RÓŻNE295
Marka: AGA HOLTEX
Mąka migdałowa kraj pochodzenia USA - drobno mielone migdały - doskonałe do wypieku francuskich makaroników. Sprawdzi się również jako zamiennik mąki pszennej podczas przygotowywania różnego rodzaju wypieków.
Indeks: RÓŻNE296
Marka: SEMPRE
Mąka migdałowa, kraj pochodzenia USA - drobno mielone migdały - doskonałe do wypieku francuskich makaroników. Sprawdzi się również jako zamiennik mąki pszennej podczas przygotowywania różnego rodzaju wypieków.
Indeks: LUBECA121
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i makaroników