op. 1 kg Blanszowane migdały w słupkach - 414001 Lubeca

Indeks: LUBECA103(1)
Marka:

Blanszowane migdały w słupkach. Niezbędny składnik tradycyjnych rogali Marcińskich z białym makiem. Idealne do batonów zbożowych i domowych ciasteczek jeżyków.

57,23 zł (5% VAT)
57,23 zł / 1 kg

54,50 zł netto

OBECNIE BRAK NA STANIE

Magazyn: 0 szt.

Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny w magazynie

Opis produktu

Migdały w słupkach do dekoracji tradycyjnych rogali Marcińskich!

Blanszowane migdały w kawałkach o podłużnym kształcie. 

Wytwarzane przez producenta wysokiej jakości marcepanu

Migdały poddane procesowi blanszowania pozbawione są charakterystycznej brązowej skórki. 

Idealny dodatek do ciasteczek i batonów zbożowych.

Niezbędny składnik tradycyjnych rogali z białym makiem.

Szerokie zastosowanie z gastronomii i cukiernictwie.

Słupki migdałowe do ciasteczek jeżyków!

Składniki: migdały (blanszowane).

SZCZEGÓŁY PRODUKTU
Producent Lubeca
Dystrybutor Sempre Group
Numer katalogowy 414001
Składniki migdały blanszowane
Rodzaj kawałki blanszowanych migdałów
Kształt słupki
Przeznaczenie do użytku profesjonalnego
Zastosowanie produkt spożywczy, gastronomia, cukiernictwo
Opakowanie torba foliowa
Masa netto 1.0 kg

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów. Do nakładania i dozowania produktu używać wyłącznie czystych i suchych przyborów. Po każdym użyciu szczelnie zamknąć opakowanie. Optymalna temperatura przechowywania produktu to 15-18°C, maksymalna wilgotność względna otoczenia to 60%.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 2576 kJ / 623 kcal
Tłuszcz 54.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 4.9 g
Węglowodany 4.0 g
w tym cukry 4.0 g
Białko 22.0 g
Sól 0.0 g

Szczegóły produktu