• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

pasta do lodów w postaci pesto z orzechów laskowych
  • pasta do lodów w postaci pesto z orzechów laskowych
  • pasta do lodów w postaci pesto z orzechów laskowych
  • pasta do lodów w postaci pesto z orzechów laskowych

op. 3 kg STRACCIATA DI NOCCIOLA TOSTATA SALATA 12092694 PERNIGOTTI prażone pesto z orzechów laskowych z sola morską

PERNIGOTTI309

Wyjątkowy produkt - pasta orzechowa do lodów w postaci pesto. Doskonały smak prażonych orzechów uwydatniony dodatkiem soli morskiej. Gęsta i kremowa konsystencja z drobnymi kawałkami chrupiących orzechów. Nowoczesne wydanie lodów w orzechowych smakach.

475,65 zł
Brutto
Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Opis

STRACCIATA DI NOCCIOLA TOSTATA SALATA - to wyjątkowa pasta do lodów w postaci głęboko prażonego pesto z surowych orzechów laskowych z dodatkiem soli morskiej (92.5% zawartość pasty orzechowej). Intensywny smak prażonych orzechów uwydatniony dodatkiem soli morskiej. Kremowa i gęsta konsystencja z chrupiącymi drobinkami orzechów. Pesto orzechowe doskonale sprawdza się do produkcji lodów orzechowych oraz do dekoracji i przekładania lodów w kuwetach. Nowoczesna odsłona lodów z orzechami!

PESTO Z ORZECHÓW / PASTA SMAKOWA / PASTA VARIEGATO / GRUBOZIARNISTA STRUKTURA / GĘSTA KONSYSTENCJA

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty (pesto) o smaku orzechów laskowych (92.5% zawartość pasty z orzechów laskowych) - przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek smakowy do lodów i wyrobów cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie, oddzielenie frakcji tłuszczu lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty smakowe należy dokładnie wymieszać przed użyciem - suchą i czystą - łopatką lub długą łyżką.

Zastosowanie: dodatek smakowy i nadający teksturę - do lodów i wyrobów cukierniczych (kremów, deserów, nadzień cukierniczych, nadzień pralinowych itp.); do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach.

Składniki: pasta z orzechów laskowych (92.5%), tłuszcze roślinne (masło shea, masło kakaowe, masło illipe), sól morska; może zawierać migdały, orzechy włoskie, orzechy pistacjowe i pozostałe orzechy.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła.

RECEPTURA - DOZOWANIE
PASTA SMAKOWA 70-100g / 1kg mieszanki bazowej
PASTA VARIEGATO quantum satis - według uznania

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 2739/664 kJ/kcal
Tłuszcz 63.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 6.7 g
Węglowodany 5.6 g
w tym cukry 3.8 g
Białko 14.0 g
Sól 3.0 g

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU
OPAKOWANIE WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ + FOLIA ZABEZPIECZAJĄCA
MASA NETTO 3.0 KG
NAZWA HANDLOWA STRACCIATA DI NOCCIOLA TOSTATA SALATA
NUMER KATALOGOWY 12092694
OPAKOWANIE ZBIORCZE 6.0 KG = 2 X 3.0 KG - KARTON
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA

24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI

- W FABRYCZNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU

RODZAJ PRODUKTU PASTA DO LODÓW W POSTACI PESTO Z PRAŻONYCH ORZECHÓW
SMAK ORZECH LASKOWY
BARWA BRĄZOWA
KONSYSTENCJA

GĘSTA, Z DROBNYMI KAWAŁKAMI ORZECHÓW

(GRUBOZIARNISTE PESTO ORZECHOWE)

SERIA PRODUKTOWA STRACCIATA
CERTYFIKATY PRODUKT BEZGLUTENOWY, WEGAŃSKI
WYPRODUKOWANO WE WŁOSZECH
PRZEZNACZENIE DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE

PASTA SMAKOWA DO LODÓW I WYROBÓW CUKIERNICZYCH

PASTA VARIEGATO DO PRZEKŁADANIA

Dodatkowe informacje - produkt jest zgodny z rozporządzeniem (UE) 2023/915 i jego kolejnymi aktualizacjami - dotyczącymi zanieczyszczeń w żywności.

PERNIGOTTI (1).png

Szczegóły produktu
PERNIGOTTI309
11 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: PERNIGOTTI261

Marka: PERNIGOTTI

5.5 kg MORETTINA PEPPITA 12093050 PERNIGOTTI krem do przekładania o smaku gianduia z całymi orzechami laskowymi

Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 759,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI310

Marka: PERNIGOTTI

op. 3 kg STRACCIATA DI PISTACCHIO TOSTATO SALATO 12092693 PERNIGOTTI prażone pesto z orzechów pistacjowych z sola morską

Wyjątkowy produkt - pasta orzechowa do lodów w postaci pesto. Doskonały smak prażonych orzechów uwydatniony dodatkiem soli morskiej. Gęsta i kremowa konsystencja z drobnymi kawałkami chrupiących orzechów. Nowoczesne wydanie lodów w orzechowych smakach.

Cena 982,80 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BABBI68

Marka: BABBI

1kg PASTA PISTACCHIO PURO ONE 12372 BABBI gładka pasta z prażonych orzechów pistacjowych

Kompletna linia półproduktów w postaci past smakowych i dekoracyjnych umieszczona w wygodnych - kilogramowych - opakowaniach. Przeznaczona zarówno do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych, jak i na użytek domowy. 

Cena 363,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI49

Marka: PERNIGOTTI

6 kg MORETTINA CLASSIC 12093027 PERNIGOTTI gładki krem z orzechów laskowych i kakao do przekładania

Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 474,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU