Mączka migdałowa drobna do francuskich makaroników z migdałów kalifornijskich.
100% migdałów. Bardzo drobno mielona na pył. Niezbędny składnik słynnych makaroników francuskich. To od niej w dużej mierze zależy efekt finalny ciasteczek. Mączkę drobną można również stosować przy wypieku ciast, naleśników, gofrów i innych mącznych produktach na bazie klasycznych mąk glutenowych. Doskonała alternatywa w diecie bezglutenowej.
Firma Lubeca znana jest z tradycji i najwyższej jakości swoich produktów!
Uwaga dla alergików: W zakładzie również przetwarzane są produkty zawierające gluten, jaja, orzeszki ziemne, soja, mleko, orzechy, seler, gorczyca, sezam i łubinu.
Opakowanie: 0,5 kg
Szczegóły produktu
LUBECA122
21 Przedmioty
LUBECA122
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Kremowa biała czekolada o umiarkowanie słodkim smaku z dominującymi nutami mleka. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Wyjątkowe połączenie białej czekolady z aromatem pomarańczowym o nietuzinkowej i wyrazistej barwie - idealna do barwienia i aromatyzowania. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.