![0,5kg Drobna MĄCZKA MIGDAŁOWA (z migdałów kalifornijskich) 425 Lubeca 0,5kg Drobna MĄCZKA MIGDAŁOWA (z migdałów kalifornijskich) 425 Lubeca](https://www.cukieteria.pl/34683-large_default/125kg-maczka-migdalowa-z-migdalow-kalifornijskich-425-lubeca.jpg)
Indeks: MODECOR508/9
Marka: MODECOR
100g Barwnik BRĄZOWY w ŻELU ColorGel Marrone Tronco 23135 Modecor
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i makaroników
Mączka migdałowa drobna do francuskich makaroników z migdałów kalifornijskich.
100% migdałów. Bardzo drobno mielona na pył. Niezbędny składnik słynnych makaroników francuskich. To od niej w dużej mierze zależy efekt finalny ciasteczek. Mączkę drobną można również stosować przy wypieku ciast, naleśników, gofrów i innych mącznych produktach na bazie klasycznych mąk glutenowych. Doskonała alternatywa w diecie bezglutenowej.
Firma Lubeca znana jest z tradycji i najwyższej jakości swoich produktów!
Uwaga dla alergików: W zakładzie również przetwarzane są produkty zawierające gluten, jaja, orzeszki ziemne, soja, mleko, orzechy, seler, gorczyca, sezam i łubinu.
Karton: 2 x opakowanie 6,25kg
Indeks: MODECOR508/9
Marka: MODECOR
Indeks: LUBECA42(1)
Marka: LUBECA
Tłuszcz kakaowy o neutralnym smaku i zapachu - uniwersalny w zastosowaniu. Wytwarzany w postaci wygodnych do porcjowania i upłynniania pastylek. Wykorzystywany w produkcji cukierniczej oraz przez szefów kuchni do smażenia potraw.
Indeks: BABBI169
Marka: BABBI
Kompletna linia półproduktów w postaci past smakowych i dekoracyjnych umieszczona w wygodnych - kilogramowych - opakowaniach. Przeznaczona zarówno do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych, jak i na użytek domowy.
Indeks: MODECOR198/14
Marka: MODECOR
Indeks: SEMPRE473
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: LUBECA38
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Indeks: SEMPRE467
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych pistacji do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: SEMPRE332
Marka: SEMPRE
Gładki krem z nasion sezamu. Pasta sezamowa bez dodatków. Krem sezamowy do wypieków i deserów. Pasta Tahini do pożywnej owsianki i koktajlu energetycznego. Produkt do użytku profesjonalnego, do produkcji lodów rzemieślniczych. Produkt na użytek domowy, do bezpośredniego użycia.
Indeks: LUBECA77
Marka: LUBECA
Orzechowy nugat - czyli pasta pralinowa z orzechów laskowych z całymi orzechami laskowymi - w postaci łatwego do porcjowania bloku. Wyjątkowy słodki smak i aromat prażonych orzechów.
Indeks: COMPRITAL355
Marka: COMPRITAL
Indeks: LUBECA78
Marka: LUBECA
Warstwowy nugat - czyli pasta pralinowa z orzechów laskowych ułożona naprzemiennie z pastą pralinową z orzechów laskowych i kakao - w postaci łatwego do porcjowania bloku. Wyjątkowy smak i aromat prażonych orzechów laskowych i kakao.
Indeks: LUBECA30
Marka: LUBECA
Masa percepanowa - wytwarzana ze zmielonych jąder pestek moreli oraz cukru - zamiennik marcepanu podczas produkcji cukierniczej.
Indeks: LUBECA123
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i makaroników
Indeks: LUBECA36
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: LUBECA120
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i wypieków
Indeks: PERNIGOTTI14/1
Marka: PERNIGOTTI
Pasta z pistacji pochodzących wyłącznie z basenu Morza Śródziemnego, z barwnikiem pochodzenia roślinnego i szczyptą soli.
Indeks: RÓŻNE296
Marka: SEMPRE
Mąka migdałowa, kraj pochodzenia USA - drobno mielone migdały - doskonałe do wypieku francuskich makaroników. Sprawdzi się również jako zamiennik mąki pszennej podczas przygotowywania różnego rodzaju wypieków.
Indeks: PERNIGOTTI256
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SEMPRE465
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: MASTERMARTINI67/1
Marka: Master Martini
Krem o doskonałej konsystencji do smarowania, o zrównoważonym smaku mleka i orzechów laskowych, idealny do nadzień i aromatyzowania. Wszechstronność zastosowania. Bez tłuszczów uwodornionych, z lecytyną słonecznikową, z naturalnymi aromatami.
Indeks: SEMPRE459
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych migdałów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i makaroników