
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1 kg Mączka z orzechów laskowych blanszowanych 467 Lubeca:
Opis: drobna mączka wykonana z blanszowanych orzechów laskowych;
przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Składniki: mielone blanszowane orzechy laskowe; może zawierać śladowe ilości migdałów i innych orzechów.
Opakowanie: 1 kg (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 12,5 kg)
Kod produktu: 467
Producent: Lübecker Marzipan-Fabrik v. Minden & Bruhns GmbH & Co. KG
Wartość odżywcza w 100g produktu: |
|
Wartość energetyczna: |
2576/623 kJ/kcal |
Tłuszcz: W tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
54 g 4,9 g |
Węglowodany: W tym cukry: |
4 g 4 g |
Białko: |
22 g |
Sól |
0 g |
Indeks: MODECOR198/7
Marka: MODECOR
Indeks: KERRY55
Marka: RAVIFRUIT Kerry
Indeks: PAVONI339
Marka: PAVONI ITALIA
Kompletna linia form silikonowych dla prawdziwych artystów - twórz wyjątkowe torty, monoporcje i eklery o perfekcyjnym kształcie i doskonałym wykończeniu.
Indeks: PERNIGOTTI14/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: LUBECA122
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i makaroników
Indeks: LUBECA120
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i wypieków
Indeks: SEMPRE352
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: LUBECA123
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i makaroników
Indeks: LUBECA118
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i wypieków.
Indeks: PERNIGOTTI256
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI248
Marka: PERNIGOTTI
Kandyzowane kasztany jadalne zanurzone w aromatycznym syropie z karmelem - doskonały dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: BONUS37(2)
Marka: BONUS
BONUS Mąka migdałowa z migdałów USA | HISZPANIA - drobno mielone migdały - doskonałe do wypieku francuskich makaroników. Sprawdzi się również jako zamiennik mąki pszennej podczas przygotowywania różnego rodzaju wypieków.
Indeks: SEMPRE363
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: SEMPRE468
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych nasion sezamu do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak.
Indeks: RÓŻNE296
Marka: SEMPRE
Mąka migdałowa, kraj pochodzenia USA - drobno mielone migdały - doskonałe do wypieku francuskich makaroników. Sprawdzi się również jako zamiennik mąki pszennej podczas przygotowywania różnego rodzaju wypieków.
Indeks: LUBECA44
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: LUBECA36
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: DREIDOPPEL21
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.