
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Lubeca Migdały kalifornijskie - mąka do biszkoptów i wypieków
Grys migdałowy z migdałów kalifornijskich.
100% migdałów. Doskonała alternatywa dla tradycyjnych mąk przy wypiekach ciast, szczególnie biszkoptów. Idealnie zastępuje klasyczne mąki w przypadku diet bezglutenowych.
Firma Lubeca znana jest z tradycji i najwyższej jakości swoich produktów!
Uwaga dla alergików: W zakładzie również przetwarzane są produkty zawierające gluten, jaja, orzeszki ziemne, soja, mleko, orzechy, seler, gorczyca, sezam i łubinu.
Opakowanie: KARTON 2 x op. 6,25kg
Indeks: SEMPRE459
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych migdałów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: RÓŻNE296
Marka: SEMPRE
Mąka migdałowa, kraj pochodzenia USA - drobno mielone migdały - doskonałe do wypieku francuskich makaroników. Sprawdzi się również jako zamiennik mąki pszennej podczas przygotowywania różnego rodzaju wypieków.
Indeks: LUBECA75
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Indeks: SOSA471
Marka: Sosa Ingredients
Czysta i gładka pasta z orzechów makadamia o uniwersalnym zastosowaniu. Idealnie sprawdzi się do słodkich oraz wytrawnych kreacji kulinarnych. Wysokiej jakości skoncentrowany produkt zawierający 98% orzechów.
Indeks: SEMPRE465
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: LUBECA122
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i makaroników
Indeks: LUBECA120
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i wypieków
Indeks: LUBECA129
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich w kolorze czerwonym.
Indeks: LUBECA123
Marka: LUBECA
Lubeca Migdały kalifornijskie - idealna mączka do biszkoptów i makaroników
Indeks: SEMPRE363
Marka: SEMPRE
Czysta pasta z prażonych i mielonych orzechów do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak orzechów.
Indeks: LUBECA45
Marka: LUBECA
Masa percepanowa - wytwarzana ze zmielonych jąder pestek moreli oraz cukru - zamiennik marcepanu podczas produkcji cukierniczej.
Indeks: P%BONUS39(1)
PRODUKT Z TERMINEM 18/10/2023 DO SPOŻYCIA Krokant z orzeszków arachidowych - posypka
Indeks: DREIDOPPEL21
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Lubeca Migdały kalifornijskie - mąka do biszkoptów i wypieków