- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
5.85 kg MARRONI INTERI E A PEZZI 12092401 PERNIGOTTI kandyzowane kasztany jadalne w karmelizowanym syropie
Kandyzowane kasztany jadalne zanurzone w aromatycznym syropie z karmelem - doskonały dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych.
MARRONI INTERI E A PEZZI - to kandyzowane kasztany jadalne (w całości i w kawałkach) zanurzone w aromatycznym syropie z karmelem. Przeznaczone do dekorowania i urozmaicania lodów oraz stosowania w cukiernictwie.
Ważne informacje: jest to półprodukt przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Produkt należy dokładnie wymieszać przed użyciem - suchą łopatką lub długą łyżką.
Zastosowanie: do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach; jako dodatek smakowy i nadający teksturę - do lodów i wyrobów cukierniczych; jako dodatek do kremów i deserów; jako nadzienie cukiernicze.
Składniki: kasztany jadalne (w całości i w kawałkach), cukier, syrop glukozowy, barwnik: karmel (E150a), aromat; może zawierać dwutlenek siarki.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; optymalna temperatura przechowywania - 18-20°C; termin przydatności produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu to 60 miesięcy (od daty produkcji - zgodnie ze specyfikacją producenta).
RECEPTURA - DOZOWANIE | |
DO DEKORACJI | QUANTUM SATIS - WEDŁUG UZNANIA |
PASTA SMAKOWA | 200g / 1kg mieszanki bazowej |
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 1360/320 kJ/kcal |
Tłuszcz | 0.5 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.0 g |
Węglowodany | 76.0 g |
w tym cukry | 58.0 g |
Białko | 2.9 g |
Sól | 0.0 g |
Dodatkowe informacje - produkt jest zgodny z rozporządzeniem WE 1881/2006 i jego kolejnymi aktualizacjami - dotyczącymi zanieczyszczeń w żywności.
Opis
- NUMER KATALOGOWY
- 12092401
- NAZWA HANDLOWA
- MARRONI INTERI E A PEZZI
- MASA NETTO
- 5.85 kg
- OPAKOWANIE
- PUSZKA
- RODZAJ
- KANDYZOWANE KASZTANY JADALNE W SYROPIE
- AROMAT
- NUTY KARMELOWE
- SMAK
- CHARAKTERYSTYCZNY | SŁODKI
- FORMA
- KASZTANY W CAŁOŚCI I KAWAŁKACH W SYROPIE
- PRZEZNACZENIE
- DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
- ZASTOSOWANIE
- DO LODÓW I CUKIERNICTWA
- DOZOWANIE
- WEDŁUG UZNANIA
- DOZOWANIE
- LODY SMAKOWE - 200 g/l mieszanki bazowej
- CERTYFIKATY
- LACTOSE FREE
- CERTYFIKATY
- GLUTEN FREE
- CERTYFIKATY
- VEGAN
Indeks: COMPRITAL315
Marka: COMPRITAL
3kg PASTA MARRON GLACE skoncentrowana pasta o smaku kremu kasztanowego PC501P Comprital
Indeks: BABBI148
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA NOCCIOLATTE 12827 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - orzech laskowy i biała czekolada
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI155
Marka: BABBI
3kg PASTA CIOCCOLATO BIANCO skoncentrowana pasta biała czekolada 20233 BABBI
Indeks: COMPRITAL149(1)
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
3 kg PASTA GIUBILEO TIRAMISU PC629PB COMPRITAL pasta smakowa z cukrem trzcinowym i gronowym
Pasta tiramisu z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: P%PERNIGOTTI12(1)
Marka: PERNIGOTTI
6kg GIANDUIA skoncentrowana pasta o smaku kremu kakaowego z orzechami laskowymi 12092161 Pernigotti
PRODUKT Z TERMIENM 14/12/2023 DO SPOŻYCIA
Indeks: DREIDOPPEL45
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA LAWENDA 23820 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: SEMPRE462
Marka: SEMPRE
3 kg PASTA 100% Z NSION SŁONECZNIKA SEMPRE czysta pasta z prażonych i mielonych nasion słonecznika
Czysta pasta z prażonych i mielonych nasion słonecznika do produkcji lodów rzemieślniczych i stosowania w cukiernictwie. Bez dodatku aromatów i barwników - naturalny smak.
Indeks: COMPRITAL85
Marka: COMPRITAL
3kg PASTA PANNA COTTA BIANCA skoncentrowana pasta o smaku gotowanej śmietanki PC074P Comprital
Indeks: CALLEBAUT43
Marka: CALLEBAUT
5kg FWF-Z2CARA Nadzienie Karmelowe (toffee) CARAMEL FIL Callebaut
Indeks: PERNIGOTTI242
Marka: PERNIGOTTI
3,5kg GUSTO MENTA skoncentrowana pasta zielona mięta 12093501 Pernigotti
Indeks: COMPRITAL09
Marka: COMPRITAL
2,5kg PASTA DELIZIA DI COCCO skoncentrowana pasta kokosowo-migdałowa PF297P Comprital
Indeks: COMPRITAL106
Marka: COMPRITAL
3kg PASTA TORTA DI MELE skoncentrowana pasta o smaku szarlotki PC092P Comprital
Indeks: PERNIGOTTI49
Marka: PERNIGOTTI
6 kg MORETTINA CLASSIC 12093027 PERNIGOTTI gładki krem z orzechów laskowych i kakao do przekładania
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: BABBI227
Marka: BABBI
op. 3 kg PASTA MASTIC 1230132 BABBI pasta o aromacie żywicy pozyskiwanej z drzewa pistacji kleistej
Pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych o zaskakującym aromacie charakterystycznym dla żywicy pozyskiwanej z drzewa pistacji kleistej rosnącej na greckiej wyspie Chios. Produkt zawiera naturalne esencje z mastyksu. Jest to półprodukt przeznaczony produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: DREIDOPPEL40/1
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTAROM WANILIA 67310 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: COMPRITAL12
Marka: COMPRITAL
3kg PASTA CAFFE PREMIUM skoncentrowana pasta kawowa PC508P Comprital
Indeks: PERNIGOTTI229
Marka: PERNIGOTTI
3,5kg VANIGLIA PURA TOP skoncentrowana pasta waniliowa z ziarenkami 12093534A Pernigotti
Indeks: DREIDOPPEL55
Marka: DREIDOPPEL
1 kg PASTA MAŚLANE CIASTECZKO 29450 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: BABBI28
Marka: BABBI
3kg PASTA VANIGLIA BOURBON CON SEMI skoncentrowana pasta waniliowa z ziarenkami 12442 BABBI
Indeks: BABBI188
Marka: BABBI
2.5 kg WAFERINI VANIGLIA 1280105 BABBI pasta o smaku wafelków waniliowych do lodów i wyrobów cukierniczych
Kremowa pasta waniliowa z kawałkami wafelków - do nadawania smaku i konsystencji. Przeznaczona do lodów i wyrobów cukierniczych.