• IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

kremowa pasta smakowa z chrupiącymi wafelkami i dodatkami do lodów i wyrobów cukierniczych
  • kremowa pasta smakowa z chrupiącymi wafelkami i dodatkami do lodów i wyrobów cukierniczych

2.5 kg VARIEGATO WAFERINI PISTACCHIO 12315 BABBI krem pistacjowy z białą czekoladą i chrupiącymi wafelkami

BABBI137

Kremowa pasta z pistacji i białej czekolady z chrupiącymi wafelkami i herbatnikami oraz praliną z karmelizowanych orzechów pistacjowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

435,00 zł
Brutto
Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Opis

VARIEGATI WAFERINI - seria past variegato z chrupiącymi wafelkami do przekładania i dekorowania. Wyjątkowe połączenie gładkiej i kremowej konsystencji pasty smakowej z chrupiącym wafelkiem i dodatkami. Zastosowanie pasty pozwala na osiągnięcie zaskakującego kontrastu tekstur w szybki i prosty sposób. Dopracowane smaki kremów z chrupiącymi dodatkami to doskonały dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty variegato to gotowe do użycia kremy z dodatkami, które stosuje się na zasadzie quantum satis. Wytwarzane z wyselekcjonowanych składników i utrwalane w opakowaniu, co zapewnia ich wysoką jakość i trwałość.

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty z chrupiącymi dodatkami przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty variegato należy dokładnie wymieszać przed użyciem - suchą łopatką lub długą łyżką.

Zastosowanie: do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach; jako dodatek smakowy i nadający teksturę - do lodów i wyrobów cukierniczych; jako dodatek do kremów i deserów; jako nadzienie cukiernicze; do pralin nadziewanych i wyrobów czekoladowych.

VARIEGATO WAFERINI PISTACCHIO - to kremowa pasta z białej czekolady i prażonych pistacji z dodatkiem chrupiących wafelków, kawałków herbatników i praliny z karmelizowanych pistacji.

 

Składniki: oleje roślinne (olej słonecznikowy, masło illipe, masło shea, olej bawełniany, olej palmowy), pistacje prażone, cukier, biała czekolada (6.7%) (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, serwatka z mleka w proszku, emulgator: lecytyna sojowa (E322), ekstrakt waniliowy), praliny pistacjowe (5%) (cukier (60%), pistacje (40%)), wafelek (4%) (mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, olej kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, cukier, pełnoziarnista mąka sojowa, emulgator: lecytyna sojowa (E322), żółtko jaja w proszku, substancje spulchniające: węglany (E500ii), difosforany (E450), sól), kawałki herbatników (2%) (mąka pszenna, cukier, tłuszcz słonecznikowy i palmowy, skrobia pszenna, mleko pełne, jaja, substancje spulchniające: difosforany (E450), węglany sodu (E500), węglany amonu (E503), aromaty, sól), dekstroza, barwnik: kurkuma (E100), karoteny (E160a), błękit brylantowy FCF (E133); może zawierać pozostałe orzechy, w tym orzechy arachidowe, sezam oraz ich pochodne.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; termin przydatności produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu to 24 miesiące (od daty produkcji - zgodnie ze specyfikacją producenta).

RECEPTURA - DOZOWANIE
VARIEGATO WAFERINI QUANTUM SATIS - WEDŁUG UZNANIA

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 2788/673 kJ/kcal
Tłuszcz 57.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 9.6 g
Węglowodany 33.0 g
w tym cukry 29.0 g
Białko 5.9 g
Sól 0.03 g

PRZEZNACZENIE I ZASTOSOWANIE PRODUKTU

BABBI VARIEGATI WAFERINI (1).png

Dodatkowe informacje - wszystkie użyte materiały opakowaniowe spełniają wymagania Rozporządzenia WE nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego z dnia 27.10.2004 r. z późniejszymi zmianami, dyscyplinujące higienę opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Cały proces produkcyjny jest monitorowany zgodnie z zapisami Rozporządzenie nr WE 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny żywności. Firma z systemem zarządzania dla jakość UNI EN ISO 9001:2015 certyfikat CSQA N. 6000.

Szczegóły produktu
BABBI137
20 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
1.23.15
NAZWA HANDLOWA
VARIEGATO WAFERINI PISTACCHIO
MASA NETTO
2.5 kg
OPAKOWANIE
WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ
OPAKOWANIE ZBIORCZE
4 x 2.5 kg - 10 kg
RODZAJ
PASTA VARIEGATO Z WAFELKAMI
SMAK
PISTACJA | BIAŁA CZEKOLADA | WAFELEK | HERBATNIK | PRALINA
KONSYSTENCJA
GŁADKA Z CHRUPIĄCYMI DODATKAMI
PRZEZNACZENIE
PÓŁPRODUKT DO LODÓW I CUKIERNICTWA
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE
DO PRZEKŁADANIA I DEKOROWANIA
DOZOWANIE
QUANTUM SATIS | WEDŁUG UZNANIA
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
SERIA PRODUKTOWA
VARIEGATI WAFERINI
WYPRODUKOWANO
WE WŁOSZECH
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: PERNIGOTTI49

Marka: PERNIGOTTI

6 kg MORETTINA CLASSIC 12093027 PERNIGOTTI gładki krem z orzechów laskowych i kakao do przekładania

Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 474,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI281

Marka: PERNIGOTTI

op. 5 kg VARIEGATO GUSTO CIOCCOCROK 12093641B PERNIGOTTI pasta o smaku kakao i orzechów laskowych z chrupkami ryżowymi

Wyjątkowo chrupiąca pasta o zaskakującym smaku - połączenie pasty z orzechów laskowych z kakao i chrupkami ryżowymi - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 560,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU