Indeks: PERNIGOTTI208
Marka: PERNIGOTTI
5kg VARIEGATO SALSA CROCCHI chrupiąca pasta orzechowa do przekładania 12098731 Pernigotti
5kg VARIEGATO TORRONE RUSTEGO pasta nugatowa do przekładania 12092008 Pernigotti:
pasta variegato do przekładania i dekoracji o smaku nugatowym
Opis: pasta smakowa do przekładania lodów - o smaku nugatowym, mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Składniki: cukier brązowy, rafinowany olej kukurydziany, migdały, odtłuszczone mleko w proszku, syrop glukozowo-fruktozowy, orzechy laskowe,
miód, białka jaja, naturalne aromaty, emulgator: lecytyna sojowa, sól.
Może zawierać inne orzechy.
Pastę należy ostrożnie wymieszać przed użyciem.
Dozowanie: według uznania (do przekładania i dekoracji)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 5 kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: 12092008
Wartość odżywcza w 100g produktu:
- wartość energetyczna: 2457kJ/597kcal
- tłuszcz: 43g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2g
- węglowodany: 42g
- w tym cukry: 41g
- białko: 9,2g
- sól: 0,19g
Indeks: PERNIGOTTI208
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI210
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI309
Marka: PERNIGOTTI
Wyjątkowy produkt - pasta orzechowa do lodów w postaci pesto. Doskonały smak prażonych orzechów uwydatniony dodatkiem soli morskiej. Gęsta i kremowa konsystencja z drobnymi kawałkami chrupiących orzechów. Nowoczesne wydanie lodów w orzechowych smakach.
Indeks: CALLEBAUT41
Marka: CALLEBAUT
TERMIN PRZYDATNOŚCI PRODUKTU DO 19/11/2019
Indeks: BABBI168
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu. Mleczna czekolada z chrupiącą praliną z orzeszków ziemnych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: CALLEBAUT43
Marka: CALLEBAUT
Indeks: BABBI54
Marka: BABBI
Variegato pasta limonkowa z kawałkami kandyzowanej skórki cytryny - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE157
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - mango - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI231
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL146
Marka: COMPRITAL
Indeks: BABBI145
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: COMPRITAL377
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI261
Marka: PERNIGOTTI
Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: SEMPRE423
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z owocami i skórką pomarańczową - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: DAWN127
Marka: Dawn
Indeks: PERNIGOTTI279
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do przekładania i dekorowania o intensywnym smaku i barwie z owocami leśnymi. Doskonała do urozmaicania smaków lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.
Indeks: BABBI57
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI306
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z chrupiącymi kawałkami kokosa i tropikalnym aromatem mango. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!