5kg VARIEGATO TORRONE RUSTEGO pasta nugatowa do przekładania 12092008 Pernigotti:
pasta variegato do przekładania i dekoracji o smaku nugatowym
Opis: pasta smakowa do przekładania lodów - o smaku nugatowym, mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów
Składniki: cukier brązowy, rafinowany olej kukurydziany, migdały, odtłuszczone mleko w proszku, syrop glukozowo-fruktozowy, orzechy laskowe,
miód, białka jaja, naturalne aromaty, emulgator: lecytyna sojowa, sól.
Może zawierać inne orzechy.
Pastę należy ostrożnie wymieszać przed użyciem.
Dozowanie: według uznania (do przekładania i dekoracji)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, masła, nadzień do pralin, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 5 kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: 12092008
Wartość odżywcza w 100g produktu:
- wartość energetyczna: 2457kJ/597kcal
- tłuszcz: 43g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2g
- węglowodany: 42g
- w tym cukry: 41g
- białko: 9,2g
- sól: 0,19g