![2,5kg VARIEGATO BIANCO CON RISO SOFFIATO biała czekolada z chrupkami ryżowymi 12828 BABBI 2,5kg VARIEGATO BIANCO CON RISO SOFFIATO biała czekolada z chrupkami ryżowymi 12828 BABBI](https://www.cukieteria.pl/28036-large_default/25kg-variegato-bianco-con-riso-soffiato-biala-czekolada-z-chrupkami-ryzowymi-12828-babbi.jpg)
Indeks: BABBI20
Marka: BABBI
3kg PASTA BIS-KO skoncentrowana pasta ciasteczko biszkoptowe 12490 BABBI
2,5kg VARIEGATO PISTACCHIOKROK pasta pistacjowa z chrupiącymi wafelkami 12315 BABBI:
Opis: seria past variegato do przekładania i dekorowania z chrupiącym ryżem preparowanym; wysokiej jakości produkt, szybki i prosty w użyciu;
idealne połączenie gładkiego, kremowego smaku z chrupiącym ryżem preparowanym; półprodukt przeznaczony wyłącznie do użytku przemysłowego i rzemieślniczego;
wytwarzany z wyselekcjonowanych składników i utrwalany w opakowaniu, co zapewnia wysoką jakość i trwałość produktu;
stwardnienie produktu lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu;
produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu; przed użyciem produkt należy wymieszać suchą łopatką lub długą łyżką;
Smak: biała czekolada z chrupkami ryżowymi
Składniki: olej z orzechów arachidowych, odtłuszczone mleko w proszku, cukier, ryż preparowany (10%) (ryż preparowany, cukier, syrop glukozowy,
karmelizowany cukier, wysokooleinowy olej słonecznikowy, miód), aromaty, antyoksydanty: tokoferole;
może zawierać śladowe ilości innych orzechów, sezamu, orzechów arachidowych i ich pochodnych.
Dozowanie: według uznania
Zastosowanie: do lodów, kremów, deserów, do przekładania i dekorowania
Opakowanie: 2,5 kg
Opakowanie zbiorcze: 4 x 2,5 kg
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem obcych zapachów i bezpośrednim działaniem światła.
Kod produktu: 12828
Producent: BABBI
Indeks: BABBI20
Marka: BABBI
Indeks: BABBI141
Marka: BABBI
Kremowa pasta cytrynowa VARIEGATO z chrupiącymi wafelkami i kawałkami herbatników - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: GRODRUK25
Marka: NOVACART
Indeks: CACAOBARRY16
Marka: CACAO BARRY
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.
Indeks: SEMPRE155
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - jabłek i ekstraktem z cynamonu - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI224
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem na bazie aromatycznego solonego karmelu o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: COMPRITAL382
Marka: COMPRITAL
Indeks: BABBI43
Marka: BABBI
Krem z kakao i prażonych orzechów laskowych z kawałkami chrupiących wafelków. Pasta variegato do przekładania i dekorowania lodów. Krem cukierniczy z orzechów laskowych i kakao z chrupiącym dodatkiem.
Indeks: BABBI148
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI166
Marka: BABBI
Kompletna linia półproduktów w postaci past smakowych i dekoracyjnych umieszczona w wygodnych - kilogramowych - opakowaniach. Przeznaczona zarówno do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych, jak i na użytek domowy.
Indeks: BABBI48
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI49
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: BABBI104
Marka: BABBI
Gotowa do użycia polewa czekoladowa do lodów stracciatella. Produkt na bazie oleju kokosowego i kakao o obniżonej zawartości tłuszczu - może być stosowany jako dodatek do lodów wegańskich.
Indeks: PERNIGOTTI294
Marka: PERNIGOTTI
Variegato Coffee Shock to wyjątkowe połączenie kawy z czekoladą. Krem czekoladowy z chrupiącymi kryształkami kawowymi. Kremowa pasta z kontrastującym dodatkiem chrupiącego i aromatycznego cukru kawowego. Pasta do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach.
Indeks: PERNIGOTTI263
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta o smaku słonego karmelu z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów Pekan - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI306
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o smaku białej czekolady z chrupiącymi kawałkami kokosa i tropikalnym aromatem mango. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: PERNIGOTTI130
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o intensywnym smaku kakao. Do urozmaicania i oblewania lodów i deserów mrożonych. Dodatek emulgatorów zapewnia doskonałe połączenie polewy z produktem.
Indeks: SEMPRE158
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - gruszki - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI110
Marka: PERNIGOTTI
Gotowa do użycia stracciatella o intensywnym smaku kakao. Do urozmaicania i oblewania lodów i deserów mrożonych. Dodatek emulgatorów zapewnia doskonałe połączenie polewy z produktem. Dopracowany skład polewy zapobiega separacji tłuszczu na powierzchni wyrobów podczas ich przechowywania!
Indeks: BABBI46
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI300
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI229
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem pistacjowy o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów pistacjowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.