- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
3kg VARIEGATO ZENZERO pasta imbirowa z kandyzowanym imbirem 12637 BABBI
Pasta Variegato z KANDYZOWANYM IMBIREM do przekładania lodów.
3kg VARIEGATO ZENZERO pasta imbirowa z kandyzowanym imbirem 12637 BABBI:
Opis: seria past variegato do przekładania i dekorowania; wysokiej jakości produkt, szybki i prosty w użyciu;
półprodukt przeznaczony wyłącznie do użytku przemysłowego i rzemieślniczego;
wytwarzany z wyselekcjonowanych składników i utrwalany w opakowaniu, co zapewnia wysoką jakość i trwałość produktu;
stwardnienie produktu lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu;
produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu; przed użyciem produkt należy wymieszać suchą łopatką lub długą łyżką;
Smak: imbir z kawałkami kandyzowanego imbiru
Składniki: cukier, kandyzowany imbir (imbir, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330),
substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202)), woda, syrop glukozowy, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330),
włókna roślinne, ekstrakt imbiru, substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202), koncentrat z krokosza barwieńskiego.
Dozowanie: według uznania
Zastosowanie: do lodów, kremów, deserów, do przekładania i dekorowania
Opakowanie: 3 kg
Opakowanie zbiorcze: 4 x 3 kg
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem obcych zapachów i bezpośrednim działaniem światła.
Kod produktu: 12315
Producent: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI279
Marka: PERNIGOTTI
3,5 kg VARIEGATO FRUTTI DI BOSCO 12095271A PERNIGOTTI pasta owoce leśne do przekładania i dekorowania
Pasta do przekładania i dekorowania o intensywnym smaku i barwie z owocami leśnymi. Doskonała do urozmaicania smaków lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.
Indeks: BABBI49
Marka: BABBI
3kg VARIEGATO NEROKROK pasta ciemna czekolada z ciasteczkami 12345 BABBI
Indeks: SEMPRE424
Marka: SEMPRE
3.5 kg VARIEGATO WIŚNIA SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania z kandyzowanymi wiśniami
Owocowa pasta variegato z kandyzowanymi wiśniami - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL41
Marka: COMPRITAL
2,5kg COFFE CROCK pasta variegato kawowa z orzechami laskowymi PC094P Comprital
Indeks: PERNIGOTTI48
Marka: PERNIGOTTI
3kg VARIEGATO PISTACCHIO GRANELLA chrupiąca pasta pistacjowa do przekładania 12093019 Pernigotti
Indeks: BABBI46
Marka: BABBI
3kg VARIEGATO BISCOKROK pasta orzech laskowy z ciasteczkami 12492 BABBI
Indeks: PERNIGOTTI210
Marka: PERNIGOTTI
6 kg MORETTINA NOCCIOLA 12093044 PERNIGOTTI gładki krem z orzechów laskowych do przekładania i dekorowania
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: BABBI188
Marka: BABBI
2.5 kg WAFERINI VANIGLIA 1280105 BABBI pasta o smaku wafelków waniliowych do lodów i wyrobów cukierniczych
Kremowa pasta waniliowa z kawałkami wafelków - do nadawania smaku i konsystencji. Przeznaczona do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI45
Marka: PERNIGOTTI
5kg VARIEGATO TORRONE RUSTEGO pasta nugatowa do przekładania 12092008 Pernigotti
Indeks: PERNIGOTTI300
Marka: PERNIGOTTI
op. 5 kg VARIEGATO AMORE NOCCIOLA 12092010C PERNIGOTTI krem o smaku gianduia z chrupiącymi wafelkami i orzechami laskowymi
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SEMPRE344
Marka: SEMPRE
1 kg VARIEGATO CIOCCO COCCO SEMPRE kremowa pasta z białej czekolady z kawałkami orzechów laskowych i wiórkami kokosowymi
Kremowa pasta z białej czekolady z chrupiącymi kawałkami orzechów laskowych i wiórkami kokosowymi. Do przekładania i dekorowania lodów oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI78
Marka: BABBI
3kg VARIEGATO FRUTTI DI BOSCO pasta owoce leśne do przekładania 12605 BABBI
Indeks: PERNIGOTTI212
Marka: PERNIGOTTI
6 kg MORETTINA CARAMELLO 12093046 PERNIGOTTI gładki krem karmelowy do przekładania i dekorowania
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI311
Marka: PERNIGOTTI
5.5 kg MORETTINA PEPITA D'ORO 12093067 PERNIGOTTI krem do przekładania o smaku czekolady karmelowej z całymi orzechami laskowymi
Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI285
Marka: PERNIGOTTI
op. 2.7 kg STRACCIATELLA PISTACCHIO CRISTALLI SALATI 12093227 PERNIGOTTI polewa pistacjowa z kryształkami słonego karmelu
Gotowa do użycia płynna stracciatella z pastą pistacjową i kontrastującym dodatkiem kryształków słonego karmelu. Do urozmaicania i oblewania lodów oraz deserów mrożonych. Dekoracyjny i chrupiący efekt!
Indeks: BABBI210
Marka: BABBI
3 kg VARIEGATO PESCA B-FREE 12670 BABBI brzoskwiniowa pasta do przekładania bez dodatku cukru
Brzoskwiniowa pasta variegato z kawałkami owoców - doskonały smak bez dodatku cukru - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.