poglądowe zdjęcie produktu - owocowa pasta variegato do przekładania i dekorowania
  • poglądowe zdjęcie produktu - owocowa pasta variegato do przekładania i dekorowania

3 kg VARIEGATO MANGO SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania z kawałkami owoców

SEMPRE157

Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - mango - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Rabaty ilościowe

Ilość Cena Oszczędzasz
2 250,80 zł Do 26,40 zł
264,00 zł
Brutto

88,00 zł / 1 kg

Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Opis

Seria owocowych past variegato do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych. Wyjątkowe połączenie gładkiej i kremowej konsystencji pasty smakowej z kawałkami świeżych lub kandyzowanych owoców. Niektóre z owocowych past do przekładania produkowane są na bazie przecieru owocowego. Gotowe do użycia dekoracyjne pasty owocowe doskonale sprawdzą się jako nadzienie do monoporcji i wyrobów cukierniczych. Variegato z owocami to idealne dodatek do klasycznych smaków lodów oraz kremów. 

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty variegato należy dokładnie wymieszać przed użyciem - suchą łopatką lub długą łyżką.

Zastosowanie: do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach; jako dodatek smakowy i nadający teksturę - do lodów i wyrobów cukierniczych; jako dodatek do kremów i deserów; jako nadzienie cukiernicze; do pralin nadziewanych i wyrobów czekoladowych.

VARIEGATO MANGO - to owocowa pasta do przekładania i dekorowania o półpłynnej konsystencji z kawałkami owoców - mango.

Składniki: cukier, mango (33%), syrop glukozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), substancja zagęszczająca: pektyna (E440), aromaty, barwnik: kurkumina (E100), beta-karoten (E160a), substancja przeciwutleniająca: kwas askorbinowy (E300).

Alergeny: może zawierać pochodne mleka (łącznie z laktozą), migdałów, orzechów laskowych, pistacji, pozostałych orzechów oraz sezamu.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; termin przydatności produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu to 30 miesięcy (od daty produkcji - zgodnie ze specyfikacją producenta).

RECEPTURA - DOZOWANIE
VARIEGATO QUANTUM SATIS - WEDŁUG UZNANIA

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 1120/268 kJ/kcal
Tłuszcz 0.1 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0.0 g
Węglowodany 66.1 g
w tym cukry 64.0 g
Białko 0.3 g
Sól 0.12 mg

Szczegóły produktu
SEMPRE157
58 Przedmioty

Opis

MASA NETTO
3.0 kg
OPAKOWANIE
WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ
RODZAJ
OWOCOWA PASTA VARIEGATO
SMAK
MANGO
FORMA
PASTA
KONSYSTENCJA
Z KAWAŁKAMI OWOCÓW
PRZEZNACZENIE
PÓŁPRODUKT DO LODÓW I CUKIERNICTWA
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE
DO PRZEKŁADANIA I DEKOROWANIA
DOZOWANIE
QUANTUM SATIS | WEDŁUG UZNANIA
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
30 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI (W FABRYCZNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU)
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: SEMPRE156

Marka: SEMPRE

3 kg VARIEGATO MARAKUJA SEMPRE pasta owocowa do przekładania i dekorowania z wysoką zawartością przecieru owocowego

Pasta variegato z wysoką zawartością przecieru z owoców mrakui - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 273,00 zł

91,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: SEMPRE155

Marka: SEMPRE

3 kg VARIEGATO JABŁKO Z CYNAMONEM SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania z kawałkami owoców

Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - jabłek i ekstraktem z cynamonu - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 252,00 zł

84,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: SEMPRE156

Marka: SEMPRE

3 kg VARIEGATO MARAKUJA SEMPRE pasta owocowa do przekładania i dekorowania z wysoką zawartością przecieru owocowego

Pasta variegato z wysoką zawartością przecieru z owoców mrakui - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 273,00 zł

91,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: MIRAN29

Marka: MIRAN

op. 0.5 kg Mini Marshmallow - Miran - małe kolorowe pianki do dekoracji cukierniczych - dł. 12 mm

Niezbędny dodatek do gorącej czekolady - kolorowe, miękkie, puszyste i ciągnące - mini pianki Marshmallow. Sprawdź jakie jeszcze dają możliwości zastosowania i wypróbuj ich w swojej domowej cukierni.

Cena 42,00 zł

8,40 zł / 100 g

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: COMPRITAL02

Marka: COMPRITAL

2.5 kg PERFECTA B022 COMPRITAL baza stabilizująca o niskim dozowaniu - do lodów i sorbetów owocowych

Doskonale zbilansowana mieszanka stabilizująca do lodów owocowych i sorbetów. Baza o niskim dozowaniu gwarantująca najwyższą stabilność i trwałą strukturę lodów we wszystkich środowiskach (również tych najbardziej kwaśnych - cytryna, marakuja). 

Cena 196,00 zł

78,40 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE