Wszystkie bestsellery
  • Formy płatności

    Formy płatności
3kg GOLOSA CIOCCOLATO LATTE krem do przekładania mleczna czekolada 12394 BABBI
  • 3kg GOLOSA CIOCCOLATO LATTE krem do przekładania mleczna czekolada 12394 BABBI

3kg GOLOSA CIOCCOLATO LATTE krem do przekładania mleczna czekolada 12394 BABBI

BABBI145
Ocena 
152,70 zł
Brutto
Ilość
W MAGAZYNIE

Opis

3kg GOLOSA CIOCCOLATO LATTE krem do przekładania mleczna czekolada 12394 BABBI:

Opis: uniwersalny produkt wysokiej jakości w postaci gładkiego kremu, szybki i prosty w użyciu; półprodukt przeznaczony wyłącznie do użytku przemysłowego i rzemieślniczego;

wytwarzany z wyselekcjonowanych składników i utrwalany w opakowaniu, co zapewnia wysoką jakość i trwałość produktu; przed użyciem produkt należy wymieszać suchą łopatką lub długą łyżką;

stwardnienie produktu lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu; produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Smak: mleczna czekolada

Składniki: olej roślinny (słonecznikowy, palmowy), odtłuszczone mleko w proszku, cukier, maltodekstryna, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, biała czekolada

(cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, białka mleka w proszku, emulgator: lecytyna sojowa (E322), ekstrakt waniliowy), emulgator: lecytyna sojowa (E322),

aromaty, substancje przeciwutleniające: tokoferole; może zawierać śladowe ilości orzechów arachidowych, innych orzechów i ich pochodnych.

Dozowanie i zastosowanie: 

- Golosa jako krem: wlać krem (3 kg) do stalowej formy i umieścić ją w zamrażarce szokowej w temperaturze (-) 40°C na 30 minut do osiągnięcia odpowiedniej tekstury;

- Golosa jako mus: krem należy wymieszać z ciepłym mlekiem (około 60°C) w proporcji 40:60 (np. 1,5 kg Golosa i 1,5 kg mleko); mieszankę należy ubić i schłodzić w zamrażarce szokowej;

- Golosa jako variegato: dozowanie według uznania; do przekładania, wzbogacania i dekorowania lodów; wystarczy lekko zmieszać z lodami;

- Golosa do dekorowania: produkt można użyć jak glazury do dekoracji ciast lodowych i semofreddo; ciasto po udekorowaniu należy umieścić w zamrażarce szokowej;

- Golosa do fontanny czekoladowej: produkt można stosować w fontannach czekoladowych; krem o temperaturze  25°C należy wlać do fontanny czekoladowej zaleca się utrzymywanie temperatury poniżej 40°C.

Opakowanie: 3 kg

Opakowanie zbiorcze: 4 x 3 kg

Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu;

chronić przed działaniem obcych zapachów i bezpośrednim działaniem światła.

Kod produktu: 12394

Producent: BABBI 

Szczegóły produktu
BABBI145
12 Przedmioty
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

3kg GOLOSA CIOCCOLATO LATTE krem do przekładania mleczna czekolada 12394 BABBI

3kg GOLOSA CIOCCOLATO LATTE krem do przekładania mleczna czekolada 12394 BABBI

Napisz swoją opinię
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii: