• Babbi Day

  • BIO BOTANIKA BY IGOR ZARITSKYI

  • PŁAĆ WYGODNIE

kremowa pasta smakowa z chrupiącymi wafelkami i dodatkami do lodów i wyrobów cukierniczych
  • kremowa pasta smakowa z chrupiącymi wafelkami i dodatkami do lodów i wyrobów cukierniczych
  • kremowa pasta smakowa z chrupiącymi wafelkami i dodatkami do lodów i wyrobów cukierniczych

4 kg VARIEGATO AMORE PECAN 12092016 PERNIGOTTI krem o smaku słonego karmelu z chrupiącymi wafelkami i orzechami pekan

PERNIGOTTI263

Kremowa pasta o smaku słonego karmelu z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów Pekan - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

556,00 zł
Brutto
Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Opis

VARIEGATI AMORE - seria past variegato z chrupiącymi wafelkami do przekładania i dekorowania. Wyjątkowe połączenie gładkiej i kremowej konsystencji pasty smakowej z chrupiącym wafelkiem i dodatkami. Zastosowanie pasty pozwala na osiągnięcie zaskakującego kontrastu tekstur w szybki i prosty sposób. Dopracowane smaki kremów z chrupiącymi dodatkami to doskonały dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty variegato to gotowe do użycia kremy z dodatkami, które stosuje się na zasadzie quantum satis. Wytwarzane z wyselekcjonowanych składników i utrwalane w opakowaniu, co zapewnia ich wysoką jakość i trwałość.

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty z chrupiącymi dodatkami przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty variegato należy dokładnie wymieszać przed użyciem - suchą łopatką lub długą łyżką.

Zastosowanie: do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach; jako dodatek smakowy i nadający teksturę - do lodów i wyrobów cukierniczych; jako dodatek do kremów i deserów; jako nadzienie cukiernicze; do pralin nadziewanych i wyrobów czekoladowych.

VARIEGATO AMORE PECAN - to kremowa pasta o smaku słonego karmelu z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów Pekan

"innowacyjny krem o smaku słonego karmelu z mnóstwem orzechów Pekan i kawałeczkami chrupiącego wafelka"

Składniki: olej roślinny (słonecznikowy), cukier, cukier karmelizowany (12.8%), pełne mleko w proszku, kawałki wafelka (7.5%) (miękka mąka pszenna, cukier, skrobia kukurydziana, rafinowany olej kokosowy, emulgator: lecytyna sojowa (E322), odtłuszczone mleko w proszku, żółtko jaja w proszku, sól, mąka sojowa), prażone orzechy Pekan (7.5%), odtłuszczone mleko w proszku, śmietana zagęszczona, suszony syrop glukozowy, maltodekstryna, aromatyczny karmel (0.8%) (cukier, suszony syrop glukozowy, masło, śmietana), emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), naturalny aromat, sól, aromaty; może zawierać migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, pistacje, orzechy makadamia, orzeszki ziemne, nasiona sezamu i ich pochodne.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; termin przydatności produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu to 24 miesiące (od daty produkcji - zgodnie ze specyfikacją producenta).

RECEPTURA - DOZOWANIE
VARIEGATO AMORE QUANTUM SATIS - WEDŁUG UZNANIA
PASTA SMAKOWA 80-100g / 1kg mieszanki bazowej

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 2350/564 kJ/kcal
Tłuszcz 39.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 7.0 g
Węglowodany 48.0 g
w tym cukry 41.0 g
Białko 5.3 g
Sól 0.52 g

Dodatkowe informacje - produkt jest zgodny z rozporządzeniem WE 1881/2006 i jego kolejnymi aktualizacjami - dotyczącymi zanieczyszczeń w żywności.

"Variegati Amore - linia kremowych variegatur z zaskakująco chrupiącym akcentem, wzbogacona bakaliami i pokruszonymi kawałkami wafelka. Propozycje będące efektem starannie dobranych surowców i najnowszych technik przetwarzania, produkty o bogatym smaku, przyjemne dla oka, podążające za najnowszymi trendami. To rozkoszne chwile będące najpiękniejszym wyznaniem miłości do lodów rzemieślniczych."

PERNIGOTTI (1).png

Szczegóły produktu
PERNIGOTTI263
15 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
12092016
NAZWA HANDLOWA
VARIEGATO AMORE PECAN
MASA NETTO
4.0 kg
OPAKOWANIE
WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ
OPAKOWANIE ZBIORCZE
2 x 4.0 kg - 8.0 kg
RODZAJ
PASTA VARIEGATO Z WAFELKAMI
SMAK
SŁONY KARMEL | ORZECH PEKAN | WAFELEK
KONSYSTENCJA
GŁADKA Z CHRUPIĄCYMI DODATKAMI
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
PRZEZNACZENIE
PÓŁPRODUKT DO LODÓW I CUKIERNICTWA
ZASTOSOWANIE
DO PRODUKCJI LODÓW RZEMIEŚLNICZYCH
ZASTOSOWANIE
DO PRZEKŁADANIA I DEKOROWANIA
DOZOWANIE
VARIEGATO - WEDUG UZNANIA
DOZOWANIE
PASTA - 80-100G/1KG MIESZANKI BAZOWEJ
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
SERIA PRODUKTOWA
VARIEGATI AMORE
CERTYFIKATY
BEZ OLEJU PALMOWEGO
WYPRODUKOWANO
WE WŁOSZECH
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: PERNIGOTTI311

Marka: PERNIGOTTI

5.5 kg MORETTINA PEPITA D'ORO 12093067 PERNIGOTTI krem do przekładania o smaku czekolady karmelowej z całymi orzechami laskowymi

Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 671,00 zł
Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: PERNIGOTTI300

Marka: PERNIGOTTI

op. 5 kg VARIEGATO AMORE NOCCIOLA 12092010C PERNIGOTTI krem o smaku gianduia z chrupiącymi wafelkami i orzechami laskowymi

Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 725,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: PERNIGOTTI291

Marka: PERNIGOTTI

5.5 kg MORETTINA PEPPITA BIANCA 12093056 PERNIGOTTI krem do przekładania o smaku białej czekolady z całymi orzechami laskowymi

Morettina peppita to wyjątkowa seria miękkich kremów z całymi orzechami laskowymi - do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

Cena 665,50 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU