
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Kremowa pasta pistacjowa z dodatkiem chrupiących wafelków i kawałków prażonych pistacji - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
VARIEGATI AMORE - seria past variegato z chrupiącymi wafelkami do przekładania i dekorowania. Wyjątkowe połączenie gładkiej i kremowej konsystencji pasty smakowej z chrupiącym wafelkiem i dodatkami. Zastosowanie pasty pozwala na osiągnięcie zaskakującego kontrastu tekstur w szybki i prosty sposób. Dopracowane smaki kremów z chrupiącymi dodatkami to doskonały dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty variegato to gotowe do użycia kremy z dodatkami, które stosuje się na zasadzie quantum satis. Wytwarzane z wyselekcjonowanych składników i utrwalane w opakowaniu, co zapewnia ich wysoką jakość i trwałość.
Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty z chrupiącymi dodatkami przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek do przekładania i dekorowania lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty variegato należy dokładnie wymieszać przed użyciem - suchą łopatką lub długą łyżką.
Zastosowanie: do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach; jako dodatek smakowy i nadający teksturę - do lodów i wyrobów cukierniczych; jako dodatek do kremów i deserów; jako nadzienie cukiernicze; do pralin nadziewanych i wyrobów czekoladowych.
VARIEGATO AMORE PISTACCHIO - to kremowa pasta pistacjowa z dodatkiem chrupiących wafelków i kawałków prażonych pistacji
"krem z pastą pistacjową z kawałkami chrupiącego wafelka i rozdrobnionymi prażonymi pistacjami"
Składniki: cukier, olej roślinny (słonecznikowy), pasta z pistacji (17%), kawałki wafelka (7.5%) (miękka mąka pszenna, cukier, skrobia kukurydziana, rafinowany olej kokosowy, emulgator: lecytyna sojowa (E322), odtłuszczone mleko w proszku, żółtko jaja w proszku, sól, mąka sojowa), kawałki pistacji (7.5%), suszony syrop glukozowy, serwatka w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, maltodekstryna, skoncentrowana śmietanka, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), sól, barwnik: kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin (E141); może zawierać śladowe ilości migdałów, orzechów laskowych, orzechów włoskich, orzechów nerkowca, orzechów arachidowych, sezamu oraz ich pochodnych.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; termin przydatności produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu to 24 miesiące (od daty produkcji - zgodnie ze specyfikacją producenta).
RECEPTURA - DOZOWANIE | |
VARIEGATO AMORE | QUANTUM SATIS - WEDŁUG UZNANIA |
PASTA SMAKOWA | 80-100g / 1kg mieszanki bazowej |
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 2320/557 kJ/kcal |
Tłuszcz | 36.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 7.3 g |
Węglowodany | 48.0 g |
w tym cukry | 34.0 g |
Białko | 9.1 g |
Sól | 0.28 g |
Dodatkowe informacje - produkt jest zgodny z rozporządzeniem WE 1881/2006 i jego kolejnymi aktualizacjami - dotyczącymi zanieczyszczeń w żywności.
"Variegati Amore - linia kremowych variegatur z zaskakująco chrupiącym akcentem, wzbogacona bakaliami i pokruszonymi kawałkami wafelka. Propozycje będące efektem starannie dobranych surowców i najnowszych technik przetwarzania, produkty o bogatym smaku, przyjemne dla oka, podążające za najnowszymi trendami. To rozkoszne chwile będące najpiękniejszym wyznaniem miłości do lodów rzemieślniczych."
Indeks: PERNIGOTTI143
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta gianduia (połączenie kakao z prażonymi orzechami laskowymi) z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów laskowych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI263
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta o smaku słonego karmelu z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzechów Pekan - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI264
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta o smaku masła orzechowego z lekką słoną nutą, z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych orzeszków ziemnych - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI289
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta migdałowa z dodatkiem chrupiących wafelków i siekanych solonych migdałów - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI169
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: CALLEBAUT15
Marka: CALLEBAUT
Gotowy do użycia ganache z białej czekolady.
Indeks: COMPRITAL77
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI231
Marka: PERNIGOTTI
Pasta VARIEGATO do przekładania
Indeks: BABBI145
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI210
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: BABBI168
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu. Mleczna czekolada z chrupiącą praliną z orzeszków ziemnych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI49
Marka: BABBI
Indeks: SEMPRE157
Marka: SEMPRE
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - mango - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: SOSA465
Marka: Sosa Ingredients
Kandyzowany imbir to doskonały dodatek do różnego rodzaju słodkich i wytrawnych kreacji. Nadaje deserom i potrawom ciekawy słodki i zarazem ostry smak. Kawałki imbiru mają postać kostki.
Indeks: BABBI112
Marka: BABBI
Variegato pasta pomarańczowa z kawałkami kandyzowanej skórki pomarańczowej - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI302
Marka: PERNIGOTTI
Kremowa pasta pistacjowa z dodatkiem chrupiących wafelków i kawałków prażonych pistacji - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Indeks: BABBI142
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI295
Marka: PERNIGOTTI
Pasta do przekładania i dekorowania o smaku truskawkowym z dodatkiem cukierków musujących. Doskonała do urozmaicania i dekorowania lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.
Indeks: PERNIGOTTI91
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: CACAOBARRY17
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT07
Marka: CALLEBAUT
Ganache z BIAŁEJ CZEKOLADY do pralin
Kremowa pasta pistacjowa z dodatkiem chrupiących wafelków i kawałków prażonych pistacji - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.