
Indeks: BARIMA109
Marka: BARBARA LUIJCKX
504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z BIAŁEJ CZEKOLADY 1032 Barbara Decor
0,48 zł / 1 szt.
200g Barwnik CZARNY do CZEKOLADY na bazie masła kakaowego CB-112 Food Colours:
Barwnik do czekolady na bazie masła kakaowego.
Opis: seria barwników do czekolady na bazie masła kakaowego o intensywnych kolorach.
Produkty przygotowane do bezpośredniej pracy z masłem kakaowym. Barwniki po rozpuszczeniu
mogą być stosowane jako farba do malowania form oraz pralin, a także do nakładania pistoletem.
Doskonałe do barwienia białej i deserowej czekolady. Mocno skoncentrowane oraz wydajne.
Składniki: masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa (E322), barwnik: Tlenek Żelaza (E172).
Kolor: czarny
Kod produktu: CB-112
Opakowanie: 200g
Dozowanie: przed użyciem barwnik należy podgrzać do temperatury 27°C,
stopniowo dodawać do barwionej masy, intensywność koloru uzależniona jest
od rodzaju masy oraz zastosowanej ilości barwnika.
Zastosowanie: czekolada biała, czekolada deserowa, krem maślany, tłuszcz.
Indeks: BARIMA109
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: SILIKOMART444
Marka: SILIKOMART
Indeks: TALA15
Marka: TALA
Wytrzymałe i pojemne rękawy cukiernicze jednorazowego użytku o szerokim zastosowaniu w cukiernictwie i gastronomii.
Indeks: BAKELS04(1)
Biała polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.