Analogowe urządzenie do topienia i podgrzewania polew czekolady o pojemności 4 litrów (dwa pojemniki). Bezwodny system ogrzewania zapewniający równomierne rozprowadzanie temperatury.
Producent ICB TECNOLOGIE
ICB Tecnologie specjalizuje się w produkcji maszyn do ciast i maszyn do czekolady. Maszyny cukiernicze obejmują nadziewarki dozujące, maszyny do tartaletek, maszyny do żelatyny, opryskiwacze do jaj oraz krajalnice do czekolady i semifreddo. Maszyny do czekolady to temperówki zarówno stołowe, jak i te o większych gabarytach, topiarki do czekolady oraz maszyny do nalewania czekolady. Aby zaoferować swoim klientom kompletną obsługę, firma oferuje, wraz ze swoimi maszynami dla cukierni i maszyn czekoladowych, papier do pieczenia, formy silikonowe, patelnie i wózki, tace i pojemniki na lody, koszyki na chleb, detergenty i środki czyszczące. produkty.
Jest 5 produktów.
Analogowe urządzenie do topienia i podgrzewania czekolady o pojemności 6 litrów (jeden pojemnik). Bezwodny system ogrzewania zapewniający równomierne rozprowadzanie temperatury.
Cyfrowe urządzenie do topienia i podgrzewania czekolady o pojemności 6 litrów (jeden pojemnik). Bezwodny system ogrzewania zapewniający równomierne rozprowadzanie temperatury.
Profesjonalna mata wykonana z odpornego materiału teflonowego - przeznaczona do wypieku ciasta chlebowego i wyrobów cukierniczych. Arkusze do stosowania w piecach elektrycznych, konwekcyjnych i tunelowych.
ICBassina, to maszyna do obtaczania i powlekania orzechów czekoladą. Pozwala na tworzenie draży w kolorowych polewach. Pozwala na łatwe powlekanie orzechów, suszonych owoców oraz innych wyrobów czekoladą lub innymi miękkimi polewami na bazie czekolady. Bęben do draży o pojemności 3 kg. Uwaga! Zdjęcie katalogowe jest zdjęciem poglądowym, rzeczywisty wygląd urządzenia może nieznacznie różnić się od wizualizacji ujętej na zdjęciach. Wygląd urządzenia zależy od partii produkcyjnej.