1 szt. Wsporniki do tortu ∅19 x dł. 200 mm z transparentnego tworzywa 1OU32 Florensuc
Plastikowe wsporniki do tworzenia stelaża tortu piętrowego. Rurki do tortu piętrowego do przycinania na wymiar.
Francuska marka zajmująca się tworzeniem, produkcją i dystrybucją dekoracji piekarniczych i gastronomicznych. Specjalizuje się w dekoracjach wytwarzanych z czekolady, cukru oraz papieru waflowego. Firma rozwija się pod kontem produkcji produktów przyjaznych dla środowiska, produktów z tak zwaną czystą etykietą oraz wprowadza coraz więcej produktów bezglutenowych. Florensuc oferuje szeroką gamę dekoracji dla rzemieślników i firm przemysłowych.
Producent gwarantuje spełnienie wymagań i certyfikatów jakości takich jak: FSSC 22000, Certyfikat ekologiczny ECOCERT (dla organicznych dekoracji waflowych), Certyfikaty koszerności. W trakcie całego procesu produkcyjnego przeprowadzane są kontrole surowców oraz półproduktów i wyrobów gotowych (analiza mikrobiologiczna, fizykochemiczna oraz zanieczyszczenia).
Jest 5 produktów.
1 szt. Wsporniki do tortu ∅19 x dł. 200 mm z transparentnego tworzywa 1OU32 Florensuc
Plastikowe wsporniki do tworzenia stelaża tortu piętrowego. Rurki do tortu piętrowego do przycinania na wymiar.
260 szt. KOLOROWE MOTYLE 314S FLORENSUC jadalna dekoracja waflowa w kształcie motyli
Delikatne, zwiewne, kolorowe i do zjedzenia - motylki waflowe - idealne do ozdabiania tortów i babeczek.
50 szt. Wsporniki do tortu ∅19 x dł. 200 mm z transparentnego tworzywa 1OU32 Florensuc
Plastikowe wsporniki do tworzenia stelaża tortu piętrowego. Rurki do tortu piętrowego do przycinania na wymiar.
op. 200 szt. Plastry cytryny - dekoracja z białej czekolady - 38 x 20 mm - 2CI10884W Florensuc
Plastry cytryny z białej czekolady do dekoracji tortów i monoporcji. Gotowa dekoracja czekoladowa do letnich deserów. Czekoladowe dekoracje do tworzenia słodkich kreacji pełnych słonecznego uroku!
Packa cukiernicza do wygładzania masy cukrowej - dł. 145 x szer. 80 mm - Cake Star
Bardzo praktyczna packa cukiernicza do wygładzania masy cukrowej i marcepanu. Szpachelka cukiernicza do wygładzania kremów i mas. Wykonana z odpornego tworzywa przeznaczonego do kontaktu z żywnością.