96 szt. JAJKA 3D HAPPY EASTER 33750 BARBARA DECOR czekoladowy zestaw trójwymiarowych pisanek w 3 wzorach 25 x 36 mm

Indeks: BARIMA626

Wielkanocna kolekcja dekoracji czekoladowych - dopracowane kształty i pastelowe barwy do tworzenia słodkich kreacji pełnych wiosennego optymizmu!

219,00 zł (23% VAT)
2,28 zł / 1 szt.

178,05 zł netto

OBECNIE BRAK NA STANIE

Magazyn: 0 szt.

Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny w magazynie

Opis produktu

Seria pobudzających kreatywność dekoracji wykonanych z barwionej czekolady. Wielkanocna tematyka, która doskonale sprawdzi się na świątecznych wypiekach i deserach. Dekoracje wykonane są z wysokiej jakości czekolady, która wytwarzana jest według dopracowanej i niezmiennej od lat receptury. Czekolada barwiona jest wyłącznie sprawdzonymi barwnikami*, które są w pełni bezpieczne do spożycia. 

Dekoracje czekoladowe mają bardzo delikatną strukturę dlatego podczas dekorowania, przechowywania oraz transportu należy zachować szczególną ostrożność. Bardzo ważna jest również temperatura przechowywania dekoracji oraz udekorowanych wyrobów, ponieważ dekoracje są wrażliwe na działanie wysokich temperatur (optymalna temperatura przechowywania to 12-20°C). 

Wyroby czekoladowe przeznaczone są do dekoracji różnego rodzaju deserów, wypieków, lodów oraz dań. Pozwalają uzyskać zaskakujący efekt przy niewielkim nakładzie pracy oraz znacznie skracają czas poświęcony na dekorowanie (co jest szczególnie istotne w profesjonalnej kuchni, cukierni czy pracowni). Przeznaczone są przede wszystkim do użytku profesjonalnego, jednak doskonale sprawdzą się również w domowej kuchni. Wszystkie dekoracje pakowane są w kartonowe opakowania ochronne, które w znacznym stopniu zabezpieczają dekoracje podczas transportu oraz przechowywania. 

Zdjęcia produktów to profesjonalne zdjęcia katalogowe, mogą się nieznacznie różnić od rzeczywistego wyglądu dekorowanej czekolady. 

JAJKA 3D HAPPY EASTER "to zestaw przestrzennych dekoracji w formie pustych w środku czekoladowych jajek o wymiarach 25 x 36 mm. Wysokiej jakości biała czekolada oraz subtelny nadruk “Happy Easter” to idealna propozycja dekoracji wiosennych wypieków."

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), naturalny aromat waniliowy, tłuszcz roślinny (palmowy), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, barwnik: ryboflawina (E101), koszenila (E120), błękit brylantowy FCF (E133); produkt może zawierać śladowe ilości soi.

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Warunki przechowywania: dekoracje z czekolady należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania 12-20°C; wilgotność względna poniżej 70%.

Wartość odżywcza w 100 gramach produktu:
Wartość energetyczna 2403/576 kJ/kcal
Tłuszcz 37.8 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 23.0 g
Węglowodany 54.0 g
w tym cukry 54.0 g
Białko  6.2 g
Sól 0.22 g

ZASTOSOWANIE DEKORACJI CZEKOLADOWYCH:

W OKRESIE LETNIM ZACHĘCAMY DO ZABEZPIECZENIA DEKORACJI CZEKOLADOWYCH PODCZAS TRANSPORTU, ABY ZAPOBIEC NEGATYWNYM SKUTKOM ODDZIAŁYWANIA WYSOKIEJ TEMPERATURY. MOŻESZ ZABEZPIECZYĆ SWOJE ZAKUPY DODAJĄC DO KOSZYKA TERMOIZOLACYJNE PUDEŁKO STYROPIANOWE, KTÓRE WYPEŁNIAMY SUCHYM LODEM:

OPAKOWANIE STYROPIANOWE ZABEZPIECZAJĄCE PRZESYŁKĘ PRZED DZIAŁANIEM WYSOKICH TEMPERATUR

* barwniki, które mogą mieć negatywny wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci: tartrazyna (E102), żółcień chinolinowa (E104), żółcień pomarańczowa FCF (E110), azorubina (E122), czerwień koszenilowa (E124), czerwień allura (E129).

Szczegóły produktu

NUMER KATALOGOWY
33750
NAZWA HANDLOWA
HOLLOW EGG HAPPY EASTER
ILOŚĆ SZTUK W OPAKOWANIU
96
WAGA
540 g
OPAKOWANIE
TEKTUROWE OPAKOWANIE OCHRONNE
WYMIARY DEKORACJI
25 x 36 mm
RODZAJ
DEKORACJE Z CZEKOLADY
KSZTAŁT
JAJKA | PISANKI | 3D | TRÓJWYMIAROWY
SMAK
NUTY WANILIOWE
KOLOR
RÓŻOWY | ZIELONY | POMARAŃCZOWY
FORMA
PRODUKT GOTOWY DO UŻYCIA
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO | NA UŻYTEK DOMOWY
ZASTOSOWANIE
DO DEKORACJI CUKIERNICZYCH
RODZAJ CZEKOLADY
DEKOROWANA BIAŁA CZEKOLADA
APLIKACJE
CIASTA | TORTY | DESERY | LODY
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
12-20°C
WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
MAX. 70%
TEMATYKA
WIELKANOC
WYPRODUKOWANO
UE