Indeks: FRANTYL39
Marka: FRANTYL
RANT OKRĄGŁY ∅ 140 mm x h 60 mm Frantyl
Rant do pieczenia ciast okragły stalowy
Zestaw pędzelków gumowych, do kontaktu z żywnością. Przeznaczonych przede wszystkim do łatwego i precyzyjnego modelowania dekoracji z masy cukrowej, marcepanu lub czekolady plastycznej.
5 różnych końcówek pozwala na odpowiedni dobór i precyzyjne wykończenie wszystkich detali.
Długość : 19,5 cm
Ilość w opakowaniu: 5 szt.
Opakowanie zawiera 6 szt.
Indeks: FRANTYL39
Marka: FRANTYL
Rant do pieczenia ciast okragły stalowy
Indeks: CALLEBAUT34
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.
Indeks: TESCOMA142
Marka: TESCOMA
Foremka do wykrawania ciastek serce
Indeks: TALA96
Marka: TALA
Czas oczekiwania na zamówienie to 3-5 dni roboczych.
Indeks: INNE27
Zestaw foremek z tłoczkiem do wykrawania elementów dekoracyjnych z masy cukrowej, ciasta i marcepanu >>> liście ostrokrzewu w trzech rozmiarach.
Indeks: THERMOHAUSER70
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: PODKŁADYCUK22
Sposób na idealny napis na torcie? Wypróbuj zestaw stempli - duże litery + cyfry - który pozwala na tworzenie dekoracyjnych napisów na Twoich słodkich wyrobach!
Indeks: THERMOHAUSER443
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: MODECOR917
Marka: MODECOR
Seria płaskich form silikonowych przeznaczonych do tworzenia tłoczonych dekoracji z masy cukrowej >>> proste + szybkie + precyzyjne dekorowanie tortów.
Indeks: PODKŁADYCUK50
Marka: MODECOR
Seria łatwych w użyciu foremek silikonowych do odciskania elementów dekoracyjnych z masy cukrowej i marcepanu lub odlewania dekoracji z czekolady i izomaltu.
Indeks: MODECOR311
Marka: MODECOR
Rurki - wsporniki do stelaża tortu
Indeks: CULPITT12
Marka: CULPITT
Przeznaczone do kontaktu z żywnością druciki florystyczne do mocowania kwiatów cukrowych w dekorowanej powierzchni.
Indeks: PAVONI104
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PODKŁADYCUK53
Marka: MODECOR
Seria łatwych w użyciu foremek silikonowych do odciskania elementów dekoracyjnych z masy cukrowej i marcepanu lub odlewania dekoracji z czekolady i izomaltu.
Indeks: MODECOR606
Marka: MODECOR
Seria wykrojników przeznaczonych do formowania kwiatów z masy cukrowej - idealne do tworzenia elementów dekoracyjnych do tortów.
Indeks: INNE23
Zestaw foremek z tłoczkiem do wykrawania elementów dekoracyjnych z masy cukrowej, ciasta i marcepanu >>> płatki śniegu w trzech rozmiarach.
Indeks: FLORENSUC53(1)
Marka: FLORENSUC
Indeks: TESCOMA113
Marka: TESCOMA
Foremka do tworzenia wyjątkowych i kolorowych tortów. Idealnie sprawdzi się do przygotowywania urodzinowych tortów dla dzieci. Przeznaczona jest przede wszystkim do tworzenia tortu tęczowego oraz w formie szachownicy. Do opakowania załączone są szczegółowe instrukcje wraz z przepisami.
Indeks: SWEETDECOR280
Marka: SWEET DECOR
Seria łatwych w użyciu foremek silikonowych do odciskania elementów dekoracyjnych z masy cukrowej i marcepanu lub odlewania dekoracji z czekolady i izomaltu.
Indeks: INNE22
Zestaw foremek z tłoczkiem do wykrawania elementów dekoracyjnych z masy cukrowej, ciasta i marcepanu >>> płatki śniegu w trzech rozmiarach.