- Nowy

Solidnie wykonany, kartonowy podkład z dekoracyjną powłoką w kolorze białym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
Seria grubych podkładów do tortów i ciast z metalicznym połyskiem pakowanych pojedynczo w folię ochronną.
Wykonane są z grubego, sztywnego kartonu przeznaczonego do kontaktu z żywnością.
Dzięki swojej budowie są bardzo stabilne i nadają się do ekspozycji cięższych ciast oraz tradycyjnych i piętrowych tortów.
Posiadają błyszczącą powłokę, która zabezpiecza wierzch oraz boki podkładu przed działaniem wilgoci i tłuszczu.
Przeznaczone są do transportu, przechowywania oraz serwowania różnego rodzaju wypieków.
Podkłady mają grubość około 12 mm.
Podkłady sprzedawane są na sztuki (każda zapakowana osobno w folię zabezpieczającą).
Opakowanie zbiorcze podkładów to 10 sztuk.
Indeks: MODECOR1201
Marka: MODECOR
Solidnie wykonany, kartonowy podkład z dekoracyjną powłoką w kolorze białym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
Indeks: MODECOR1202
Marka: MODECOR
Solidnie wykonany, kartonowy podkład z dekoracyjną powłoką w kolorze białym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
Indeks: MODECOR1203
Marka: MODECOR
Solidnie wykonany, kartonowy podkład z dekoracyjną powłoką w kolorze białym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
Indeks: MODECOR1204
Marka: MODECOR
Solidnie wykonany, kartonowy podkład z dekoracyjną powłoką w kolorze białym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
Solidnie wykonany, kartonowy podkład z dekoracyjną powłoką w kolorze białym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.