Czy w Twojej kuchni też brakuje formy do żelki owocowej?
Z serią dorosiowych rantów do żelki owocowej przygotujesz zawsze idealny wkład do tortu.
Sprawdź jakie to proste i wygodne rozwiązanie!
Regulowany rant do żelki owocowej >>> to kolejna propozycja dedykowana do domowej kuchni i pracowni cukierniczej - regulowane formy są bardzo praktyczne i uniwersalne.
Stalowe elementy rantu wykonane są z twardej i odpornej na odkształcenia stali nierdzewnej. Dodatkowo zajmują niewiele miejsca podczas przechowywania oraz są łatwe do utrzymania w czystości - można je bezpiecznie myć w zmywarce (bez obawy, że ulegną uszkodzeniu). Jednak po umyciu elementy rantu dobrze jest wytrzeć do sucha przed odłożeniem do szafki.
Rant doskonale sprawdzi się do:
- tworzenia wkładów owocowych do tortu (żelka)
- tworzenia chrupiących wkładów do tortu (chrupka)
- formowania niskich musów i deserów
WAŻNE INFORMACJE:
Okrągły rant cukierniczy z możliwością regulacji średnicy.
Wykonany ze stali nierdzewnej.
Regulacja pozwala uzyskać średnicę od 170 mm do 240 mm.
Stalowe spinki zapewniają szczelne połączenie elementów rantu.
Przeznaczony jest do tworzenia wkładów owocowych do tortu.
Uniwersalny i łatwy w użyciu rant wykonany ze stali odpornej na rdzę.
Wykazuje odporność na chłodzenie oraz mrożenie.
Rantu nie można używać w kuchence mikrofalowej, jednak można bezpiecznie myć go w zmywarce.
Idealnie sprawdzi się zarówno w domowej jak i profesjonalnej kuchni.
BLASZKA - MAŁA BLACHA PIEKARNIKOWA - idealnie płaska podstawka pod dorosiowe ranty >>> pewność i stabilność podczas wypieku biszkoptów w rantach cukierniczych.
BLACHA - DUŻA BLASZKA PIEKARNIKOWA - idealnie płaska podstawka pod dorosiowe ranty >>> pewność i stabilność podczas wypieku biszkoptów w rantach cukierniczych.
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Okrągły rant ze stali nierdzewnej z możliwością regulacji średnicy. Doskonała alternatywa dla klasycznych form i tortownic. Sprawdzi się w profesjonalnej pracowni, jak i zaciszu domowej kuchni.