
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
250g Izomalt granulowany CRYSTAL DECOR 24144 Modecor:
Izomalt w postaci drobnych granulek.
Opis: produkt w postaci drobnych granulek, po podgrzaniu tworzy przejrzystą masę, z której można formować dekoracje,
takie jak lizaki, tafle lodu, fale. Po zastygnięciu pozostaje krystaliczny i przejrzysty. Może być barwiony.
Stosowany również jako niskokaloryczny środek słodzący. Odpowiedni dla diabetyków.
Jest odporny na wysokie temperatury, co pozwala na zachowanie jego struktury podczas gotowania i pieczenia.
Pełni w produktach funkcje przeciw-zbrylające oraz wypełniające.
Opakowanie: 250 g
Oznaczenie: E953
Kod produktu: 24144
Indeks: FOODCOLOURS287
Marka: FOOD COLOURS
Wybielacz do lukru królewskiego to produkt przeznaczony wyłącznie do dekoracji mających kontakt z żywnością - produkt nie nadaje się do spożycia!
Indeks: LOUISFRANCOIS25
Marka: LOUIS FRANCOIS
Odwodniony syrop glukozowy w proszku - dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych o wielu właściwościach.
Indeks: SOSA353
Marka: Sosa Ingredients
Odwodniony syrop glukozowy w proszku - dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych o wielu właściwościach.
Indeks: SOSA361
Marka: Sosa Ingredients
Czysty izomalt w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Idealnie sprawdzi się do tworzenia różnego rodzaju dekoracji.
Indeks: SOSA256
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: COMPRITAL162
Marka: COMPRITAL
Cukier prosty otrzymywany w procesie częściowej hydrolizy skrobi - maltodekstryna. Funkcjonalny dodatek spożywczy o zróżnicowanym zastosowaniu (do lodów i cukiernictwa).
Indeks: LOUISFRANCOIS12
Marka: LOUIS FRANCOIS
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.
Indeks: MODECOR693
Marka: MODECOR