
Indeks: PAPILART57
Marka: PAPILART
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
0,45 zł / 1 szt.
Barwnik do czekolady na bazie masła kakaowego.
Opis: seria barwników do czekolady na bazie masła kakaowego o intensywnych kolorach.
Produkty przygotowane do bezpośredniej pracy z masłem kakaowym. Barwniki po rozpuszczeniu
mogą być stosowane jako farba do malowania form oraz pralin, a także do nakładania pistoletem.
Doskonałe do barwienia białej i deserowej czekolady. Mocno skoncentrowane oraz wydajne.
Składniki: masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa (E322), barwnik: Tartrazyna (E102).
Kolor: żółty słoneczny
Kod produktu: CB-012
Opakowanie: 200g
Dozowanie: przed użyciem barwnik należy podgrzać do temperatury 27°C,
stopniowo dodawać do barwionej masy, intensywność koloru uzależniona jest
od rodzaju masy oraz zastosowanej ilości barwnika.
Zastosowanie: czekolada biała, czekolada deserowa, krem maślany, tłuszcz.
Indeks: PAPILART57
Marka: PAPILART
Indeks: FOODCOLOURS182
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: CALLEBAUT34
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.
Indeks: CALLEBAUT04
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.