op. 3.5 kg VARIEGATO ZABAIONE IMPERATORE 12093400 PERNIGOTTI aksamitna pasta do przekładania i dekorowania lodów mlecznych

Indeks: P%PERNIGOTTI313
Marka:

09.11.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA

Kremowa pasta do dekorowania lodów mlecznych o smaku zabaione. Nowoczesne ujęcie klasycznego smaku. Aksamitny dodatek teksturalny. Dopracowane połączenie wina Marsala z pasteryzowanym żółtkiem jaj i cukrem.

395,50 zł -80%
79,10 zł (23% VAT)
22,60 zł / 1 kg
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką : 395,50 zł

64,31 zł netto

PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Magazyn: 1 szt.

Opis produktu

VARIEGATO ZABAIONE IMPERATORE - kremowa pasta variegato do przekładania i dekorowania lodów. Wyrazisty smak "zabaione" - połączenie wina Marsala z pasteryzowanym żółtkiem jaj i cukrem. Aksamitny dodatek do lodów mlecznych. Charakterystyczna złoto-brązowa barwa. Wyjątkowe odczucie dla podniebienia. Nowoczesne wydanie klasycznego smaku lodów.

PASTA VARIEGATO / KREMOWA STRUKTURA / WYRAZISTY I BOGATY SMAK / NOWOCZESNE PODANIE

Ważne informacje: półprodukt w postaci kremowej pasty variegato do przekładania i dekorowania lodów - przeznaczony do użytku przemysłowego i rzemieślniczego. Dodatek smakowy do lodów i wyrobów cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Stwardnienie lub tworzenie się zbryleń może być spowodowane zmianami temperatury i nie jest to wskaźnik degradacji produktu. Pasty należy dokładnie wymieszać przed użyciem - suchą i czystą - łopatką lub długą łyżką.

Zastosowanie: kremowa pasta variegato do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach.

Składniki: wino Marsala (17% zawartość alkoholu, zawiera siarczyny), cukier, pasteryzowane żółtka jaj, słodzone mleko skondensowane, syrop glukozowy, skrobia modyfikowana, woda, aromaty, barwnik: karoteny, sól; może zawierać soję, migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy pistacjowe.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła.

RECEPTURA - DOZOWANIE
PASTA VARIEGATO quantum satis - według uznania

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 1146/272 kJ/kcal
Tłuszcz 5.1 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 2.1 g
Węglowodany 47.0 g
w tym cukry 40.0 g
Białko 3.5 g
Sól 0.24 g

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU
OPAKOWANIE WIADERKO Z TWORZYWA Z POKRYWKĄ + FOLIA ZABEZPIECZAJĄCA
MASA NETTO 3.5 KG
NAZWA HANDLOWA VARIEGATO ZABAIONE IMPERATORE
NUMER KATALOGOWY 12093400
OPAKOWANIE ZBIORCZE 7.0 KG = 2 X 3.5 KG - KARTON
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA

24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI

- W FABRYCZNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU

RODZAJ PRODUKTU PASTA VARIEGATO - DO PRZEKŁADANIA I DEKOROWANIA
SMAK ZABAIONE - WINO MARSALA + ŻÓŁTKA JAJ + CUKIER
BARWA ZŁOTA / ŻÓŁTO-BRĄZOWA
KONSYSTENCJA

KREMOWA

GŁADKA

SERIA PRODUKTOWA VARIEGATO
CERTYFIKATY PRODUKT BEZGLUTENOWY
WYPRODUKOWANO WE WŁOSZECH
PRZEZNACZENIE DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE

PASTA VARIEGATO DO PRZEKŁADANIA I DEKOROWANIA

Szczegóły produktu