∅ 24 cm PODKŁAD BIAŁY dwustronnie foliowany do tortów piętrowych 13125 MODECOR
Podkład sztywny, dwustronny
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Plastikowe wsporniki do tworzenia stelaża tortu piętrowego. Rurki do tortu piętrowego do przycinania na wymiar.
Opis produktu
![]()
Wsporniki, pozwalają na samodzielne stworzenie stelaża podtrzymującego ciasta piętrowe.
Uniwersalne w zastosowaniu nadają się do ciast i tortów.
Wsporniki wykonane są z transparentnego, matowego tworzywa przeznaczonego do kontaktu z żywnością.
Charakteryzuje je wysoka wytrzymałość, a przy tym są bardzo łatwe do przycinania.
Wsporniki używa się do tworzenia niewidzialnego stelaża wewnątrz ciasta.
Rurki przycina się z łatwością na odpowiednią wysokość.
![]()
Wymiary: ∅ 19 mm x dł. 200 mm
Materiał: tworzywo sztuczne
Kolor: transparentny (matowy)
Ilość w opakowaniu: 1 sztuka (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 50 sztuk)
Kod produktu: 1OU32
![]()
Schemat zastosowania wsporników według Akademii Tortu:
.png)
![]()
INSTRUKCJA TWORZENIA STELAŻA TORTU AKADEMIA TORTU
![]()
![]()
![]()
![]()
Szczegóły produktu
∅ 24 cm PODKŁAD BIAŁY dwustronnie foliowany do tortów piętrowych 13125 MODECOR
Podkład sztywny, dwustronny
∅ 28 cm PODKŁAD BIAŁY dwustronnie foliowany do tortów piętrowych 13126 MODECOR
Podkład sztywny, dwustronny
∅ 32 cm PODKŁAD BIAŁY dwustronnie foliowany do tortów piętrowych 13127 MODECOR
Podkład dsztywny, dwustronny
1kg Czekolada 33% MLECZNA SICAO CHM-T92941-575 Barry Callebaut
Czekolada z linii SICAO o 3 kroplach płynności. Ekonomiczna, polecana do ganache i musów.
Atrapa Tortu - śr. 22 x wys. 8 cm - styropianowa makieta do okrągłego tortu - Sweet Decor
Styropianowa baza do nauki dekorowania tortów. Okrągła makieta do tworzenia tortów na ekspozycję. Pozwala na ćwiczenie i prezentowanie technik dekoracyjnych.
dł. 25 cm SKROBKA CUKIERNICZA - DOROSIOWE RANTY stalowa skrobka z podziałką do pracy z kremem
Stalowa skrobka cukiernicza z podziałką przeznaczona do pracy z kremem. Doskonale sprawdzi się podczas dekorowania i tynkowania tortów.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej