Idealne rozwiązanie podczas prowadzenia sprzedaży na wynos w każdej cukierni czy piekarni - kartonowe pudełko do pakowania różnego rodzaju wypieków i tortów.
Dwustronnie foliowana podkładka cukiernicza do tworzenia wewnętrznego stelaża toru piętrowego. Cienka podkładka do serwowania i transportu tradycyjnych ciast i tortów. Dwukolorowy podkład pod tort, jedna strona w kolorze białym druga w kolorze czarnym.
Dwustronnie foliowana podkładka cukiernicza do tworzenia wewnętrznego stelaża toru piętrowego. Cienka podkładka do serwowania i transportu tradycyjnych ciast i tortów. Dwukolorowy podkład pod tort, jedna strona w kolorze białym druga w kolorze czarnym.
Dwustronnie foliowana podkładka cukiernicza do tworzenia wewnętrznego stelaża toru piętrowego. Cienka podkładka do serwowania i transportu tradycyjnych ciast i tortów. Dwukolorowy podkład pod tort, jedna strona w kolorze białym druga w kolorze czarnym.
Dwustronnie foliowana podkładka cukiernicza do tworzenia wewnętrznego stelaża toru piętrowego. Cienka podkładka do serwowania i transportu tradycyjnych ciast i tortów. Dwukolorowy podkład pod tort, jedna strona w kolorze białym druga w kolorze czarnym.
Cienki podkład cukierniczy z otworem na wspornik o średnicy 30 milimetrów. Idealnie sprawdzi się podczas składania tortu piętrowego - jako przekładka między piętrami tortu.
Dwustronnie foliowana podkładka cukiernicza do tworzenia wewnętrznego stelaża toru piętrowego. Cienka podkładka do serwowania i transportu tradycyjnych ciast i tortów. Dwukolorowy podkład pod tort, jedna strona w kolorze białym druga w kolorze czarnym.