Niezbędny element podczas dekorowania tortów i innych słodkich wyrobów kwiatami cukrowymi. Druciki florystyczne służą do mocowania kwiatów w dekorowanej powierzchni. Wykonane są z elastycznego drutu o długości 40 cm i dodatkowo zabezpieczone cienką warstwą białego papieru. Rozmiar odnosi się do grubości drucików im mniejszy numer tym druciki są grubsze.
Szczegóły dotyczące rozmiarów: [18] o największej średnicy, [20], [22], [26], [28], [30] o najmniejszej średnicy.
Styropianowa baza do nauki dekorowania tortów. Okrągła makieta do tworzenia tortów na ekspozycję. Pozwala na ćwiczenie i prezentowanie technik dekoracyjnych.
Chrupiące kuleczki ryżowe w polewie z białej czekolady. Chrupiąca posypka dekoracyjna do urozmaicania i ozdabiania wypieków i deserów. Chrupiące kuleczki czekoladowe do dekoracji lodów, tabliczek czekolady, pralin, trufli, lizaków z ciasta, nowoczesnych monoporcji i wielu innych zastosowań.
Seria barwników spożywczych o konsystencji żelowej dostępnych w szerokiej gamie kolorystycznej. Doskonałe do barwienia marcepanu, lukru królewskiego, masy cukrowej, kremów i wypieków.