
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
575 szt. Ażurki SPECJAŁ czekoladowe marmurkowe 331015 Barbara Decor:
Dekoracja wykonana z białej i deserowej czekolady.
Opis: ażurki z białej i deserowej czekolady w czterech różnych kształtach do dekoracji cukierniczych.
Przeznaczone są do dekoracji tortów, deserów, lodów, kuwet z lodami, kremów, musów itp.
Eleganckie i uniwersalne, a zarazem niezwykle ekonomiczne w codziennym zastosowaniu.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa (E332),
naturalny aromat waniliowy. Masa kakaowa w czekoladzie deserowej minimum 58%.
Przechowywanie: przechowywać w temperaturze 12-20°C, wilgotność względna poniżej 70%.
Chronić przed bezpośrednim działaniem światła oraz obcych zapachów.
Opakowanie: 575 sztuk (675 g) (ilość sztuk w opakowaniu jest wartością niestandardową,
charakter procesu może spowodować jej nieznaczne odchylenia)
Wymiary: 53-57 mm
Smak: biała czekolada, czekolada deserowa
Zastosowanie: dekoracje cukiernicze
Kod produktu: 331015
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 2269/546 kJ/kcal
- tłuszcz: 32,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19,8 g
- węglowodany: 56,9 g
- w tym cukry: 56,9 g
- białko: 6,3 g
- sól: 0,14 g
Indeks: DIJO10
Polewa do lodów, deserów i dań na słodko.
Indeks: MONIN117
Marka: MONIN
Indeks: BARIMA209
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA404
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA596
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ażurowa dekoracja wykonana z wysokiej jakości ciemnej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzi się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: BARIMA517
Marka: BARBARA LUIJCKX
Wyjątkowa dekoracja czekoladowa o przestrzennej, ażurowej formie, która doda elegancji Twoim słodkim aranżacjom. Uniwersalna tematyka daje nieograniczone możliwości dekoracji. Dekoracja wykonana z wysokiej jakości czekolady białej i deserowej.
Indeks: BARIMA432
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA481
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA136
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA449
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA335
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA516
Marka: BARBARA LUIJCKX
WYŁĄCZNIE ODBIÓR OSOBISTY !!! Produkt bardzo delikatny, ulegający uszkodzeniu podczas transportu. Wyjątkowa dekoracja czekoladowa o przestrzennej, ażurowej formie, która doda elegancji Twoim słodkim aranżacjom.
Indeks: BARIMA574
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ażurowa dekoracja wykonana z wysokiej jakości ciemnej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzi się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: BARIMA487/1
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ażurowa dekoracja wykonana z wysokiej jakości ciemnej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzą się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: BARIMA487
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA33
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA576
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ażurowa dekoracja wykonana z dekorowanej białej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzi się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: BARIMA144
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA96
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA87
Marka: BARBARA LUIJCKX
Wyjątkowa dekoracja czekoladowa o przestrzennej, ażurowej formie, która doda elegancji Twoim słodkim aranżacjom. Uniwersalna tematyka daje nieograniczone możliwości dekoracji. Dekoracja wykonana z wysokiej jakości czekolady deserowej.
Indeks: BARIMA364
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: BARIMA530
Marka: BARBARA LUIJCKX
Ażurowa dekoracja wykonana z wysokiej jakości ciemnej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzi się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.