• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

1kg Czekolada 34% BIAŁA Zephyr CHW-N34ZEPH Cacao Barry
  • 1kg Czekolada 34% BIAŁA Zephyr CHW-N34ZEPH Cacao Barry

1kg Czekolada 34% BIAŁA Zephyr CHW-N34ZEPH Cacao Barry

CACAOBARRY13/1
101,00 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

1kg Czekolada 34% BIAŁA Zephyr CHW-N34ZEPH Cacao Barry:

Słodka biała czekolada o intensywnym smaku mlecznym.

Idealna do ciast, musów i lodów.

Opis: czekolada produkowana w postaci niedużych (2g) pastylek (kaletek), co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie i serwowanie.

Czekolada idealnie nadaje się do 
sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue. 

Czekolada Callebaut posiada status kuwertury czekoladowej co oznacza, iż zawiera więcej masła kakaowego (min. 32-39%), 

co w połączeniu z obróbką termiczną nadaje kuwerturze połysk, łagodny i długo utrzymujący się smak oraz charakterystyczny trzask przy łamaniu.

Składniki: cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa. 

Skład: 

- kakao (masło kakaowe): 34%

- mleko: 25%

- tłuszcz: 40%

Płynność: 5/5

Opakowanie: 1 kg (konfekcjonowanie z opakowania zbiorczego 1 kg)

Kod produktu: CHW-N34ZEPH

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Zastosowanie:

- pasty czekoladowe, ganache, trufle

- glazury

- musy, sosy

Pochodzenie ziarna: głównie zachodnioafrykańskie ziarna kakaowe odmiany Forastero.

Czekolada Zephyr idealnie komponuje się z: curry, kwiatami, anyżem, szafranem, kokosem, mango, wiśnią, jabłkiem.

Worek zamykany jest na zamek błyskawiczny, co pozwala na łatwe otwieranie i zamykanie.

Worek chroni produkt przed działaniem czynników zewnętrznych.

POBIERZ NASZE E-booki: 

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).




Szczegóły produktu
CACAOBARRY13/1
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: FOODCOLOURS90

Marka: FOOD COLOURS

op. 20 g BIAŁY BARWNIK W PROSZKU WS-P-230 FOOD COLOURS - do barwienia czekoladowych dekoracji - zawiera E171

Biały barwnik w proszku zawierający dwutlenek tytanu (E171) - przeznaczony do barwienia elementów dekoracyjnych wykonywanych z czekolady - mających kontakt z żywnością. Nie jest przeznaczony do spożycia! Nie należy stosować do barwienia żywności!

Cena 27,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
20 innych produktów w tej samej kategorii: