
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Formy płatności
2,5kg Czekolada 32% BIAŁA VELVET W3-E4U71 Callebaut:
Belgijska czekolada bardzo wysokiej jakości o intensywnym smaku świeżego mleka.
Umiarkowanie słodka. Bardzo doceniane przez profesjonalistów w pracy i walorach smakowych.
Opis: czekolada idealnie nadaje się do sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue.
Po połączeniu z mlekiem i/lub śmietanką powstaje najwyższej jakości wyśmienita gorąca czekolada do picia idealna
do serwowania w filiżankach lub w czekoladziarkach (podgrzewaczach do czekolady).
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
Skład:
- kakao: 32%
- mleko: 22,3%
- tłuszcz: 40,9%
Płynność: 3/5
Opakowanie: 2,5kg
Kod produktu: W3-E4U71
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie:
- pasty czekoladowe, ganache, trufle
- glazury
- musy, sosy
Z produktem otrzymujesz następujące GRATISY do pobrania:
Indeks: CHOCOWORLD23
Marka: Chocolate World
Forma poliwęglanowa do pralin w kształcie korony
Indeks: BALDINI09
Marka: BALDINI
Produkt naturalny, BIO
Indeks: SILIKOMART246
Marka: SILIKOMART
Indeks: CARMA05
Marka: CALLEBAUT
Indeks: VALRHONA10
Marka: VALRHONA
Najwyższej jakości biała czekolada 35%.
Indeks: CALLEBAUT119
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego, teraz także w małym opakowaniu.
Indeks: CACAOBARRY14
Marka: CACAO BARRY
Czekolada Biała - masa kakaowa minimum 29%.
Indeks: CARMA02(1)
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT31
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.
Indeks: CALLEBAUT21
Marka: CALLEBAUT
Indeks: VALRHONA17
Marka: VALRHONA
Najwyższej jakości biała czekolada 33%.
Indeks: LUBECA57
Marka: Lubeca
Produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 10 kg.
Indeks: CALLEBAUT86
Marka: CALLEBAUT