Wszystkie bestsellery
  • Formy płatności

    Formy płatności
2,5kg Czekolada 32% BIAŁA VELVET W3-E4U71 Callebaut
  • 2,5kg Czekolada 32% BIAŁA VELVET W3-E4U71 Callebaut
  • 2,5kg Czekolada 32% BIAŁA VELVET W3-E4U71 Callebaut
  • 2,5kg Czekolada 32% BIAŁA VELVET W3-E4U71 Callebaut
  • 2,5kg Czekolada 32% BIAŁA VELVET W3-E4U71 Callebaut
  • 2,5kg Czekolada 32% BIAŁA VELVET W3-E4U71 Callebaut

2,5kg Czekolada 32% BIAŁA VELVET W3-E4U71 Callebaut

CALLEBAUT81
Ocena 
129,00 zł
Brutto
Ilość
W magazynie

Opis

2,5kg Czekolada 32% BIAŁA VELVET W3-E4U71 Callebaut:

Belgijska czekolada bardzo wysokiej jakości o  intensywnym smaku świeżego mleka.

Umiarkowanie słodka. Bardzo doceniane przez profesjonalistów w pracy i walorach smakowych.

Opis: czekolada idealnie nadaje się do sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue. 

Po połączeniu z mlekiem i/lub śmietanką powstaje najwyższej jakości wyśmienita gorąca czekolada do picia idealna

do serwowania w filiżankach lub w czekoladziarkach (podgrzewaczach do czekolady).

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.

Skład:

- kakao: 32%

- mleko: 22,3%

- tłuszcz: 40,9%

Płynność: 3/5

Opakowanie: 2,5kg

Kod produktu: W3-E4U71

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Zastosowanie:

- pasty czekoladowe, ganache, trufle

- glazury

- musy, sosy

Z produktem otrzymujesz następujące GRATISY do pobrania: 

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do ściągnięcia po zamówieniu).
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do ściągnięcia po zamówieniu).

Szczegóły produktu
CALLEBAUT81
23 Przedmioty
Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

2,5kg Czekolada 32% BIAŁA VELVET W3-E4U71 Callebaut

2,5kg Czekolada 32% BIAŁA VELVET W3-E4U71 Callebaut

Napisz swoją opinię
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
20 innych produktów w tej samej kategorii: